Video Screencast Help

12.x

Results for 12.x

I need a solution I am trying to install Symantec End point on a machine and get the following error message in the install log: MSI (s) (E4:CC) [10:35:12:729]: Note: 1: 1708 MSI ...
Forum Discussion by b3492dK7aEf5594 | 26 Jul 2013 | 11 comments
I need a solution What would cause a network connection to drop after running the Symantec Client Side Clone Prep Tool on Windows 8 Enterprise Edition? ...
Forum Discussion by b3492dK7aEf5594 | 26 Jul 2013 | 3 comments
I need a solution Hi, We've been having problems with the e-mail reports sent by our SEPM. At first we received a lot of single risk event e-mails, about all sorts of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Grandeco | 26 Jul 2013 | 16 comments
I need a solution Hi Folks, How can I get email notification when there is infeceted items in the drive ? Hi John ,   Check this thread Hi John , Check this thread may ...
Forum Discussion by John Santana | 26 Jul 2013 | 9 comments
I need a solution Hi All, I search a way to discover all the client computers in my network that don't have SEP installed. Someone can advice me in order to push the SEP Client ...
Forum Discussion by Charry Nsasi | 26 Jul 2013 | 6 comments
I need a solution Hi, We tried blocking some applications through the application and device control policy in SEPM(12.1).For some porducts when we rename app file, symantec is not ...
Forum Discussion by ravishankar_m02 | 25 Jul 2013 | 7 comments
I need a solution Some people bring the PC's home for the night, so they have to shut down, and do not come back on to the network the following days. I have upgraded nearly every ...
Forum Discussion by The Conquistador | 25 Jul 2013 | 11 comments
I need a solution I see there are some command line option for disabling SEP features like the ones below.  Is there a command that can be run on the client machine to disable just the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrohwed | 25 Jul 2013 | 1 comment
I need a solution We are experiencing significant reduction in file transfer rate and network speed with in our LAN between Virtual Machines running Windows 7 and Windows Server 2008 R2 ...
Forum Discussion by sumit7890 | 25 Jul 2013 | 12 comments
I need a solution Hi, I'm a newbie on this forum and with SEPM. I manage SEPM 12.1.2 on Windows 2003 since several weeks with 31 clients. All works perfectly but yesterday ...
Forum Discussion by christophe candaes | 25 Jul 2013 | 3 comments