Video Screencast Help

12.x

Results for 12.x

The previously existing option for backup gups is no longer existing in SEPM 12.1 RU2 and has been replaced by Explicit GUP functionality.   Backup GUPS as per description: "Backup" Group Update Provider on a different subnet (if ...
Idea by SebastianZ | 28 Jan 2013 | 3 comments
I need a solution Hi   I need to know if there's any tool to detect all that happens in my company's pcs like a keylogger. I actually have instaled Symantec Endpoint ...
Forum Discussion by William Pinilla | 28 Jan 2013 | 9 comments
  Today i had a strange problem regarding a HP Software installation. The client had Symantec Endpoint Protection 12.1 installed. The windows event log had the following entry: SYMANTEC TAMPER PROTECTION ALERT  Target: C:Program ...
Blog Entry by dotlike | 28 Jan 2013 | 0 comments
I need a solution Hi everyone, Hopefully I'm posting this in the correct forum. I'm having some issues with SEPM not auto updating from Symantec's Live Update ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BluePillRedPill | 28 Jan 2013 | 19 comments
I need a solution Hi,   All Servers are MS Sever 2008 STD I have a fresh install of SEP v12.1.1.  When I attempt to complete the " install protection client to computers ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Scott Stephenson | 27 Jan 2013 | 14 comments
I need a solution We are running through a reindex of our DMS, and they say it's running slower than it should. I have kept being asked to make sure certain folders are excluded ...
Forum Discussion by dpeters11 | 26 Jan 2013 | 8 comments
I need a solution Using the latest SEP 12.2 We are using a product called ProfileUnity and it's really slow when logging on with SEP installed (just the AV, with no sonar, no ...
Forum Discussion by bjohn | 26 Jan 2013 | 13 comments
I need a solution I created an image with SEP Client installed, I use this image to deploy to multiple PCs, this is a migration from Windows XP to Windows 7. Some clients after migrated ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cityboy | 25 Jan 2013 | 8 comments
I need a solution And when I say "crippled," I mean employees were late clocking in because it took 5 minutes to load a web page with no pictures on it. Here's what ...
This issue has been solved
Forum Discussion by USECredit | 25 Jan 2013 | 8 comments
I need a solution My current setup. SEPM 12.1.2015.2015 Site A - SEPM1 with SQL Srv Database Site B - SEPM2 with SQL Srv Datebase / SEPM3 (no database) (Site Partner with SEPM2) ...
Forum Discussion by MrDaytrade | 25 Jan 2013 | 3 comments