Video Screencast Help

12.x

Results for 12.x

I need a solution Hola que tal! Espero me puedan ayudar tengo un servidor con Windows Server 2003 y ahi tengo instalado el SEP v12.1, recientemente acabamos de adquirir 6 equipos ...
Forum Discussion by David J.A. | 01 Feb 2013 | 3 comments
I need a solution Why is this happening? I have had it before, but restarting the scan has normally worked, but now when I try to scan a subnet it stops everytime. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by The Conquistador | 01 Feb 2013 | 5 comments
To create a SERT disc you have to logon to Symantec, give a key, download an iso, burn it to a disc, and add definitions or allow SERT to download them ( I have never been able to get the iso to see whether the program can update its own ...
Idea by bsmoltz | 01 Feb 2013 | 4 comments
I need a solution Hi, We have the following situation: A computer with the newest managed SEP 12.1 Client on it. On this computer runs VMWare Player with a virtual machine. In ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BREL | 01 Feb 2013 | 9 comments
I need a solution currently running ru1mp1 on the server, ru2 for the client.  Everything in the console works fine, except within reports and monitors, when you click on the ...
Forum Discussion by mrcoffee986 | 01 Feb 2013 | 10 comments
I need a solution So, Im more than comfortable setting up https from the client to server, however, seeing extremly mixed results in SEP12.1.2015   There is a conf file under ...
Forum Discussion by Car_Bed | 01 Feb 2013 | 2 comments
I need a solution Bonjour, Aprés avoir effectuer la reinstallation de SEP Manger les clients que j'ai installer auparavent n'apparaissent plus dans la console. Je ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Logidas-manager | 01 Feb 2013 | 4 comments
I need a solution It was brought to my attention a short time back that several of our workstations are communicating directly with http://liveupdate.symantecliveupdate.com/   Per ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SEP_FMI | 01 Feb 2013 | 13 comments
I need a solution I am in the process of enabling approximately 50 GUPs across 50 LiveUpdate Policies.  At the moment I have only 2 left that are not choosing to switch to a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SEP_FMI | 01 Feb 2013 | 10 comments
I need a solution Is anyone else getting this? We have started to upgrade all our users to 12.1.2 we are starting to see some of them even thought they are currently on ...
Forum Discussion by GeoGeo | 01 Feb 2013 | 6 comments