Video Screencast Help

12.x

Results for 12.x

I need a solution Hi everybody, I have about 2500 clients conected to 2 SEPM. Since a month ago I`ve got about 80 clients that dont update automatically. It`s not a question of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Joao Neves | 26 Nov 2013 | 14 comments
I need a solution Hi friends, i have a problem on the client that have SEPM 12.1, my quarantine folder grows each time it is impossible to stop it, and ...
Forum Discussion by JavierTI_ | 26 Nov 2013 | 14 comments
I need a solution Our SEP clients at some sites have the policy to either get AV from GUPs, or the SEPM. The LiveUpdate policy is greyed out. And if AV defs are out of date, a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sonihal | 26 Nov 2013 | 11 comments
I need a solution My company is seeing this in our enterprise running SEP 12.1.4013 clients.  Appears to be malware/rootkit not being detected from what I've found on Google. ...
Forum Discussion by thedominion | 26 Nov 2013 | 14 comments
I need a solution Download Protection Failures Computers with Download Protection Disabled: 73 Total Computers with Download ...
This issue has been solved
Forum Discussion by The Conquistador | 26 Nov 2013 | 7 comments
I need a solution Buenas tardes, un centro de nuestra organización nos ha expresado el siguiente problema: "Desde que se implantó el sistema antivirus de Symantec (SEP), todos ...
Forum Discussion by JM Jimenez | 26 Nov 2013 | 6 comments
I need a solution We configured a SEP 12RU3 gup and the port 2967 is working and updating clients. The LU policy is set to receive updates from itself . The "default managment ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 26 Nov 2013 | 12 comments
I need a solution Hi Is there any sort of errors list for sep deployment? Thanks 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TheSniper | 26 Nov 2013 | 15 comments
I need a solution Hi, I need to know the system requirements for SEP deployment on (XP, Vista, 8 and 8.1) SEP 12.1.4 Thanks 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TheSniper | 26 Nov 2013 | 5 comments
I need a solution Hello, I have a question about a failover cluster im using for RDS, when i install SEP 12.1.4 on the servers the cluster fails. I believe in the release ...
This issue has been solved
Forum Discussion by levd | 26 Nov 2013 | 3 comments