Video Screencast Help

12.x

Results for 12.x

I need a solution Hi folks, I want to distribute new screen savers on our computers. Unfortunately they are blocked by SEP's Auto-Protect. Below is the risk's details. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sayed Sadiq | 20 Jul 2015 | 11 comments
I need a solution Hi, When we are trying to create wireless profile in our system it showing error as No wireless network adapters found like that. When we referred in MS site the ...
Forum Discussion by Srikanth_Subra | 20 Jul 2015 | 11 comments
I need a solution Hi Symantec, I implement File/Folder Exclusion Policy in SEPM Policy but didn't appear in SEP client menu. Thanks Simple It's not showing ...
Forum Discussion by simpleguy2k | 19 Jul 2015 | 8 comments
I need a solution Hi Team, I have been working on win server 2003 it is a file server and found that "system" process taking high CPU usage for some particular time and ...
Forum Discussion by shrikantbm | 19 Jul 2015 | 9 comments
I need a solution When I start the Update from RU5 to RU6, everything works fine. After the copy procedure, the next step is upgrading. The message is: Initializing...Done ...
Forum Discussion by Coolio2 | 18 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Hi friends, I have a server with SEP 12.x with the Logs folder having 46 GB data. Is it a good idea to rename the existing folder other name and create a new ...
Forum Discussion by jackril | 17 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution We have a script that runs agains a computer status export from the Monitors.  This has worked fine up until now because the data was truly a csv and everything opened ...
Forum Discussion by Ariphaneus | 17 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, Is there a way to add updates from the most recent VIRSCAN.zip to a silent install of SEP 12.1.5? We deploy our Windows 7 image in the field from MDT and ...
Forum Discussion by GeorgeM158 | 17 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution We recently upgraded our SEPMs, which are 2012 R2 Standard boxes, from 12.1.4 to 12.1.6.  All clients are running 12.1.4 (well, maybe something like >1% still ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ariphaneus | 17 Jul 2015 | 10 comments
I need a solution We have SEPM 12.1.6 (recently upgraded from 12.1.4) running on three 2012 R2 Standard boes with all clients running 12.1.4.  From March through June we had been ...
Forum Discussion by Ariphaneus | 17 Jul 2015 | 10 comments