Video Screencast Help

9.x and Earlier

Results for 9.x and Earlier

I need a solution I have a NAV-CE v9.1 server installed on a Windows Server 2003 box; the system partition, which holds the "vphome" share, is almost full. Is there anyway to ...
Forum Discussion by pacoverde | 20 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution Symantec Antivirus 9.x will reach its End of Support Life as of March 31, 2009. Virus definition updates for version 9.x will be discontinued on April 1, 2009.   ...
Forum Discussion by Jukka Ruotsila | 20 Feb 2009 | 2 comments
I need a solution Hello. I'm about to launch a business on my PC (again) and and need a quick fix. I have a copy of Symantec Anti-virus Corporate here although it is 8.0 ...
Forum Discussion by jayjonbeach | 18 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution Since last week i get every 30 minutes an event 26 scan delayed. I checked the administrator scan definitions and everything seems normal. The missed events option ...
Forum Discussion by ppop | 28 Jan 2009 | 0 comments
I need a solution Hi, we have a problem with one of our servers. We were originally running unmanaged SAV 9.0.338 When you run a manual scan on the whole c: drive.  SAV scans 3 ...
Forum Discussion by k960154 | 23 Jan 2009 | 0 comments
I need a solution Environment:   1. I have one Server and 15 clients. Server is Windows 2003 Server. Clients are Windows 2000 Prof SP4. Server runs a Managed Installation of ...
Forum Discussion by sri_sssitc | 19 Jan 2009 | 0 comments
I need a solution I've configured my SAV server to send me an email alert when a client is receiving new virus definition file update. Sometimes I'm receiving the ...
Forum Discussion by Eden | 21 Dec 2008 | 1 comment
I need a solution I'm fairly new to SAV and I'm having a discussion with a coworker that I can't find the answer to.   They say that a windows client, properly ...
Forum Discussion by ml | 18 Dec 2008 | 4 comments
I need a solution Some users have a scan running in the middle of the work day at 12:05pm.  There are no scheduled scans set up, and I can't seem to find anything in the registry ...
Forum Discussion by dav5489 | 04 Dec 2008 | 2 comments
I need a solution Hi,     I am in the process of building a new 9.X server, (and battling downadup).   I am tring to install the client version on computers that had ...
Forum Discussion by dpwfalk | 03 Dec 2008 | 2 comments