Video Screencast Help

Endpoint Protection (AntiVirus)

Results for Endpoint Protection (AntiVirus)

Hi All When a virus infects a machine/client, there is a common scenario that antivirus products like SAV or SEP detect -  one file, again and again.  For such situations, we need to check  the source of the detected file.  Afterwhich, we need ...
Download by Ivan Tang | 29 Jul 2009 | 1 comment
I need a solution Hi, I got this W32.Downadup and other related virus keep popping up. I did a scan when I off auto-protection and D.exe. No virus found. But my NA will keep popping ...
Forum Discussion by master_m | 29 Jul 2009 | 9 comments
I need a solution Hi, I got this W32.Downadup and other related virus keep popping up. I did a scan when I off auto-protection and D.exe. No virus found. But my NA will keep popping ...
Forum Discussion by master_m | 29 Jul 2009 | 5 comments
I need a solution Greetings all, Strange issue.  I'm am using the trialware edition of SEP 11, server install on a WinServer 2008 x64 Standard is ok.  Clients can get installs, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by abqjdr | 29 Jul 2009 | 12 comments
I need a solution Has anyone seen that when creating reports they always come with one hour difference? How do I fix this? Thanks a lot. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nigelg | 29 Jul 2009 | 5 comments
I need a solution At client pc task bar, if we right -click the SEP icon, there is selection "Disable Symantec Endpoint Protection".  If I select this choice, the green dot on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by 573512236 | 29 Jul 2009 | 5 comments
 Currently the SEPM installs as a 32bit application on 64bit servers, but not all portions of the SEPM are running as 64bit applications. 32bit portions include: SEPM Console. ODBC connector. 64bit portions include: IIS/Website. ...
Idea by Jeremy Dundon | 29 Jul 2009 | 4 comments
I need a solution We've encountered an interesting issue on two or our three SEPM servers where logs being forwarded to them from some of our older SAV 10.x SAV servers aren't ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jsnyder | 29 Jul 2009 | 7 comments
We used Symantec AV Corp Edition (SAV) for years. We're currently rolling out client upgrades to SEP. Deploy (and everything, actually) works great, EXCEPT: We're a college, and have several Student Computer Labs. The average Computer Lab ...
Idea by MmeAV | 29 Jul 2009 | 1 comment
I need a solution Hello, I have been spending entirely too much time trying to get SEP reinstalled on one of our clients (XP SP3).  I had gone in and done a manual uninstall of the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ec1114 | 29 Jul 2009 | 11 comments