Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Enterprise Vault

Results for Enterprise Vault

I need a solution Hi, I am having EV 11 for Exchange 2010 implemented. I am having a specific requirement which is as given below. 1. Archive all mail items from user mail box, ...
Forum Discussion by Abhijit Soman | 26 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I have an environment with 2 Exchange 2010 Mailbox servers, in a DAG. There are some 6 databases in the DAG and a few standalone ones. For some reason the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by warnox | 23 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution I completed the setup process. I want to start services.  I get an error message "failed to start the Exchange Mailbox Task on 'vault.xxx.local'" ...
Forum Discussion by goksal | 23 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Since Enterprise Vault 11 no longer relies on MSMQ, does that mean ufter upgrading to EV 11, we can uninstall it from the EV server? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BigAnvil | 23 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, We have EV 10.0.3 on Windows cluster and we are archiving Exchange mailboxes and journal mailboxes. Our strategy to back EV is to do daily Full parttion ...
Forum Discussion by SymGuy-IT | 23 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution Hi there, A confirmation on using the PST migration wizard from the vault console in EV9 please: can I export an archive to a PST file and then import the ...
Forum Discussion by BruGuy | 23 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Can I get a confirmation regarding citrix? I need to install ev 10 or 11, the customer have citrix terminal servers with outlook 2007 on it. Assuming VV or VC ...
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 22 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Can i enable a new store partition whilst backups are running on current partitions What do you mean by 'enable a What do you mean by 'enable a new ...
Forum Discussion by AndyMc | 20 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hello, I have a fully functional test environment that I cloned my EV server to.  I did this so I could test the upgrade from EV 10.0.0 to EV 11.0.  My server is a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Blackfoottech | 19 Dec 2014 | 6 comments
Determining # of TB used for EV Archiving Per TB licensing Recently I have been asked by several customers how ...
Blog Entry by dascott | 19 Dec 2014 | 0 comments