Video Screencast Help

Enterprise Vault

Results for Enterprise Vault

I need a solution Hello. Since several days we are facing problems on each of our six Ev Servers (10.0.3). The eventlog on each server is showing Event 13360 and 6796 ...
Forum Discussion by SutterKane | 15 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   When i browse to my Archive Explorer the window on the right is just blank. I can see mailboxes i have access to in the folder pane on the left and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ashks2014 | 15 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Hi I have taken over an EV 9 installation which is only configured for File System Archiving.  A number of volumes are configured to be archived however the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Topper454 | 15 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Apologies if this has come up before, but I was interested to know why for the Enterprise Vault VSG(Vault Store Group) Database there are 31 secondary file groups ...
Forum Discussion by Ravi Bhandari | 15 Apr 2014 | 8 comments
I need a solution Hello. I am using Symantec 2010 file archiving option.And i had created new archive job.Before archive i back up folder which i want to archive.And it gives me ...
Forum Discussion by JavidAsadli | 14 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, We have Enterprise vault, Since there was issue with the space, we have removed some old archive emails folders, before removing we have backed up. Now i ...
Forum Discussion by Kamala Kannan M | 13 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution Hi We've just started rolling out EV Outlook add-in 10.0.4.1293 and we're seeing an unexpected issue with Outlook 2010. Multiple users are reporting that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by stephan9 | 15 Apr 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, I have ev 10.0.4 in a clustered 2 node win 2008 R2 clustered environment. Due to another problem I had to create the MSMQ-resource again but after doing that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sani B | 13 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Quick question.  In outlook when I view an archive I can see back to 2003.  If I go to the search I can only see back to 2007.  Is there a configuration option to ...
Forum Discussion by AdamHeidmar | 11 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution We have EV 10.x installed on Windows 2008 for archiving Emails. Need suggestion on below points. What is the best practise that need to be follwed for EV 10.x ...
Forum Discussion by murthys3211 | 11 Apr 2014 | 2 comments