Video Screencast Help

Enterprise Vault

Results for Enterprise Vault

I need a solution We currently have EV 2007 with SP2.  We want to upgrade it to SP4.  My question is this: We are using Outlook 2007 clients with the EV Add-in.  Can we continue to use ...
This issue has been solved
Forum Discussion by alan koch | 02 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution Wanted to run this one past and see if my logic is sound.   I've got mail archiving configured just now for 200 days or older   So now that ...
Forum Discussion by wilsond3010 | 02 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution Hi Guys   Iam looking at changing the shortcut deletion of stubs from 1 year to 3 months. Just wanted to confirm what will happen to emails which is ...
Forum Discussion by EV7 | 02 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution DA 2007 - SP4 / EV 2007 - SP4   We have one of our DA reviewers that is able to export from the review set to a Folder.  The folder appears in DA at the top of ...
Forum Discussion by Aaron Mears | 02 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution EV 2007 - SP4 / DA 2007 - SP4   We run XML imports to manage a high volume of Target and Target Group members.  10,000+ targets.  Recently, when running XML ...
Forum Discussion by Aaron Mears | 02 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution Hi   My problem is that I have a lot users in our organization that has other users mailboxes in there Outlook. It works fine to open archived items but ...
Forum Discussion by pertis67 | 02 Feb 2009 | 2 comments
I need a solution Hi All,   My task is to Migrate from Exchange 2003 to 2007, we have the following:   1 x Exchange 2003 1 x EV 2007   I m about to build an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Paul Smith AU | 02 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution We're about to embark on a PST migration effort for our company and I've been doing a bunch of tests.  We're going to be using the client driven method ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dgoodyear | 01 Feb 2009 | 3 comments
I need a solution Hi Folks, I have been working through a problem on my SEV server for the last two days, and I cannot seem to figure this one out. I am able to view, restore and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DrowningFish | 01 Feb 2009 | 3 comments
I need a solution Hi,   Can an expert tell me what a clip ID is? Is it just an ID assigned to an archived item?  How do you find out the clip ID of an archived item?   ...
Forum Discussion by doctortt | 30 Jan 2009 | 2 comments