Video Screencast Help

Enterprise Vault

Results for Enterprise Vault

I need a solution We are using the client version 6 SP3Office 2003 sp3 Some of our users (staff people) with huge mailboxes “need” all their mails offline, so what can you do …(Talking ...
Forum Discussion by MichelVB | 03 Jul 2008 | 4 comments
I need a solution Trying to download EV2007 SP3 from FTP site - asking for username and password - it has not done that before - how do I get this info.   Many thanks   ...
Forum Discussion by PATRICK Kitchener | 03 Jul 2008 | 2 comments
I need a solution Does the stub size vary or its same for all emails ie KB thanks   also the mails have been archved to the vault but the deletion of stub has not happened for ...
Forum Discussion by EV7 | 02 Jul 2008 | 2 comments
I need a solution Hi there,   I've been asked if there is any way to export all archived mailboxes (800GB) into pst files. The customer wants to export them onto an ...
Forum Discussion by tans | 02 Jul 2008 | 2 comments
I need a solution Hi I would like to run this DR scenario by you to see if it would work We have a three node cluster with two Virtual EV servers archiving two clustered ...
Forum Discussion by SolarP | 02 Jul 2008 | 0 comments
I need a solution Hello all, we have EV2007SP3 and age-based archive strategy. I would like to know detailed, what the date when EV archives an item depends on, especially for task ...
Forum Discussion by Weasel | 01 Jul 2008 | 0 comments
I need a solution We are using EV 2007, SP2.  Currently we have our "archiving strategy" set to archive email until the mailbox has 25% of it's storage limit free.  We ...
Forum Discussion by alan koch | 01 Jul 2008 | 1 comment
I need a solution Is there a way to know the actual list of archived mailboxes from the Exchange System Manager. As I see lot of mailboxes have last logged user account as "EV ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Altaf | 01 Jul 2008 | 2 comments
I need a solution Hello   I am having problems installing OWA extensions in test environment. Config I have is a Windows DC that is also the Exchange mailbox server and has OWA ...
Forum Discussion by Gangi | 01 Jul 2008 | 2 comments
I need a solution We're running Enterprise Vault 7.0 and Compliance Accelerator 7.0. When running a search in CA, the search will randomly fail on some of the index volumes ...
Forum Discussion by Ausane | 01 Jul 2008 | 1 comment