Video Screencast Help

Enterprise Vault

Results for Enterprise Vault

I need a solution I'm seeing these errors in the logs.   Event 2227     User '<unavailable>' failed to restore an item into mailbox 'Meghan ...
Forum Discussion by wilsond3010 | 29 Oct 2008 | 8 comments
I need a solution I'm doing a search in Discovery Accelerator, and I get this error on one of the archives:   Index Search failed: %1 Index: %6 Internal reference: %3 ...
Forum Discussion by doctortt | 29 Oct 2008 | 3 comments
I need a solution   We've had reports of users on our LAN (firewalls configurations haven't been changed) not succeeding when they try to restore an item from their ...
Forum Discussion by EV_Novice | 29 Oct 2008 | 2 comments
I need a solution Experts,   From your experience, what are some good methods to migrate PSTs? For example, if I have like 200 users in the company, and each has one or more ...
Forum Discussion by doctortt | 28 Oct 2008 | 11 comments
I need a solution EV 2007 SP3, Exchange 2003, Outlook 2003.   I run the locator - all is well. I then run the collector - as long as outlook was closed the collection works ...
Forum Discussion by SYM-AJ | 28 Oct 2008 | 3 comments
I need a solution Hello,   Using EV 2007 SP3    We want to remove the ability for our users to in any way restore/copy/move items from their vaults back into exchange. ...
Forum Discussion by scumnvillainy | 28 Oct 2008 | 1 comment
I need a solution Hello,   I've started an archive run and mailboxes are being archived according to policy. I noticed that a user was approaching his quota limit on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tacobell | 28 Oct 2008 | 1 comment
I need a solution We recently upgraded to EV2007 SP3 & today i noticed that when i tried to manually enable mailboc ftom Tools- Enable mailboxes & follow the wizard, i get blank ...
Forum Discussion by Stanley7175 | 28 Oct 2008 | 4 comments
I need a solution I'm sure this is a simple one.  I am runnign the EV config wizrd post install and need to enter my remote location for the VAult DB and Transaction logs.  My SQL ...
This issue has been solved
Forum Discussion by j-mo | 28 Oct 2008 | 2 comments
I need a solution I have a journaling task set up in our organization.  We have 2 Exchange 2007 servers within our domain.  The journaling task was set up and operating fine.  However, ...
Forum Discussion by lcastricone | 28 Oct 2008 | 3 comments