Video Screencast Help

Enterprise Vault

Results for Enterprise Vault

I need a solution Good morning. I am starting to look at the APIs for EV2007, and noticed that there are several different APIs available to me - the EV6-compatible ...
Forum Discussion by Avner Kashtan | 19 Aug 2008 | 0 comments
I need a solution I have read recommendations to create a new Archive for the journal mailbox and point the journal mailbox to the new archive to keep the index at a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kevinbwood | 19 Aug 2008 | 6 comments
I need a solution All:   Ours is a simple setup: single Exchange Server, single EV 2007 SP2 servere, single SQL 2005 Server with 83 million items.  We are about to enable expiry ...
Forum Discussion by MarkOlsen | 19 Aug 2008 | 6 comments
I need a solution We would like our URL to be FQDN, can I change /EnterpriseVault to domain.com/EnterpriseVault ?   What services/tasks do I need to reset/run for this to take? ...
Forum Discussion by KevH | 19 Aug 2008 | 2 comments
I need a solution Hi I have a problem which I  can reproduce on fres installation of Ev 2007 SP3 and Exchange 2007 with separate CAS... I installed OWA extensions on CAS, also ...
Forum Discussion by Robert Primozic | 19 Aug 2008 | 4 comments
I need a solution Looking to report on ev vaults need to isolate size of a single mailbox vault, any idea's would be appreciated? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Project Man | 19 Aug 2008 | 3 comments
I need a solution Hi! What will happen to a folder in Outlook when all shortcuts within are deleted leaving the folder empry? Will EV remove this whtin Outlook or just leave it? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mats Holm | 19 Aug 2008 | 1 comment
I need a solution .. and at the same time (if possible) restore the archived mails to the mailbox ? Is there an easy way to do this ?   thx in advance ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dciple | 19 Aug 2008 | 2 comments
I need a solution Gents   I've found this old Wish List Thread: https://forums.symantec.com/syment/board/message?board.id=106&message.id=1236   ...
Forum Discussion by MichelZ | 19 Aug 2008 | 24 comments
I need a solution Hi   I'm a quite new user and has set up an archiving task in my environment, it works fine at the moment.   Right now my archiving policy is to ...
Forum Discussion by ZDP | 19 Aug 2008 | 1 comment