Video Screencast Help

Enterprise Vault

Results for Enterprise Vault

I need a solution Hi, at this time we have the following EV environment Enterprise Vault 11.0.1 1x VM EV Journaling - Win2008R2 1x VM EV Mailbox, EV FSA - Win2008R2 ...
Forum Discussion by O.Schmidt | 13 May 2015 | 1 comment
I need a solution we are facing an issue with a single mailbox which we can't manually archive items. EV v9.0.4 Client : outlook 2010  with client 10.0.3 installed ...
Forum Discussion by Amr Hussein - OBS | 12 May 2015 | 1 comment
For a long time Outlook has been used on Enterprise Vault servers to perform various activities relating to archiving. More specifically the underlying MAPI libraries are used. For many years the highest version of Outlook which was supported on the ...
Blog Entry by Rob.Wilcox | 12 May 2015 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Hi Guys Very quick question....way back when the powers that be decided a certain department should have a 2 year retention for ...
Forum Discussion by xgtdec | 12 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi guys, Does anyone know how to generate a report from SQL which will show how much archived data is accessed? I am most interested in the older data as we do ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fiona | 11 May 2015 | 5 comments
I need a solution Hello all, Using Enterprise Vault 11.0.1 I have access to multiple archives (my own and a functional mailbox i.e. group mailbox). I want to restore an item ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 11 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hi All EV 11 sp1 I have a customer where we have implemented SMTP archiving. Its working fine  - email are forwarded to EV SMTP server, these emails are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bruce Crankshaw2 | 11 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi all, We are currently upgrading from EV 9 to a EV 11 and we want to use the Enterprise Vault Mailbox app which requires HTTPS. Now we are in the process of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rdosramos | 11 May 2015 | 6 comments
I need a solution Hello all, I need to virtualise an EV 10 server. I know the wizard was designed to migrate from 32 bit to 64 bit hardware during a 9 to 10 upgrade, but I was ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ben Shorehill | 11 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All EV 11 sp 1 environment  A  customer is going to be moving all data, archived and unarchived. between two file servers. The File Servers are called ...
Forum Discussion by Bruce Crankshaw2 | 10 May 2015 | 2 comments