Video Screencast Help

Enterprise Vault

Results for Enterprise Vault

I need a solution Issue: email of the size of 14 MB is not getting vaulted user has tried it for the last 3 days and it did not work We are having Exchange 2007 and ...
Forum Discussion by AAT | 11 Feb 2015 | 9 comments
I need a solution Hi I want to implementing Enterprise vault 11 active /active between Head office and DR site what is the steps ?? Check the compatibility Check the ...
Forum Discussion by Yassora | 11 Feb 2015 | 12 comments
I need a solution Hi, I have added my EV10 servers to SCOM but can't get the "Tasks" monitored, see screen below. I have followed the Administration Guide ...
Forum Discussion by EC at TW | 11 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Users are getting te following msg: Your server administrator has limited the number of items you can open simultaneously. Try closing messages you have opened or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 11 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I'm looking for a way to identify the 32-bit indexes from SQL. The purpose is to identify 'older' archives and update them to 64-bit indexes ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EC at TW | 11 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution Hello everyone, One of my clients has EV 11.0.1 which they are using to archive users who are on Exchange 2010. We ran OWA extensions 2010 setup for EV 11.0.1 and ...
Forum Discussion by EVUser0704 | 10 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all, Today, we had users reporting they got a message stating Enterprise Vault was not available on 1 server. Verifying the eventlog showed events 41315, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 10 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution I have the following: [Directory] directorycomputername = EVServer1.myCompany.Com sitename = EVSite [Mailbox] DistinguishedName = ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 10 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Good Evenin, Morning, Night Dear forum members, I need some assistance related to a Entreprise Vault issue with Microsoft Office 2010 service pack 2 ...
Forum Discussion by OliveiraDev | 10 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution We have Enterprise Vault 10.0.4 and currently archive MS Exchange 2010/2013 Mailboxes and Clustered MS File servers (windows 2003). My question is how would I go ...
Forum Discussion by Ravi Bhandari | 10 Feb 2015 | 6 comments