Video Screencast Help

Ghost Solution Suite

Results for Ghost Solution Suite

I need a solution Dear Symantec Community, I am currently encountering a problem using Symantec Ghost 11.5. Currently, I am in the process of migrating a Windows XP system ...
Forum Discussion by it_geek | 21 Jun 2016 | 1 comment
I need a solution I just started working and i was asked if i could take a look at their GSS that wasn't working. The person that was supose to set it up didn't do it ...
Forum Discussion by Alt data | 21 Jun 2016 | 4 comments
I need a solution Hi All We have been using GS3.1 for a few months now and have around 450 workstations in the Database. Is it possible to move the database to a different SQL ...
Forum Discussion by Jon Shaw | 21 Jun 2016 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Wondering who out here is currently using GSS3.1 with WinPE10 to deploy Windows 10 clients, and if you'd be willing to share ...
Forum Discussion by mprocter | 17 Jun 2016 | 2 comments
La Jolla, California Fri, 21 October, 2016 - 13:00 - 16:00 PDT We had a good turnout and the We ...
Event by Brayden McCleskey | 15 Jun 2016 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Hi, This seems to only have started happening since 3.1mp1, its still there in Mp2 - When I right click on a machine, click on ...
Forum Discussion by tigger62 | 15 Jun 2016 | 1 comment
I need a solution Basically everything that was asked in this question  http://www.symantec.com/connect/forums/ghost64exe-question-1873-deploying-mbrbios-images-gptuefi-mode  I now ...
Forum Discussion by Greg Esposito - Daly | 14 Jun 2016 | 0 comments
I need a solution I am having issues getting our new Dell Optiplex 7040s to cooperate with the ghost environment.  I can not seem to get the correct NIC drivers to work and get an IP.  ...
Forum Discussion by Devon Rylski | 10 Jun 2016 | 2 comments
I need a solution I am working with trying to image new PCs (HP ProOne 400 G2 20-inch Non-Touch All-in-One) locally. One idea that we want to test is to boot the PC out of the box ...
Forum Discussion by kpittswilson | 09 Jun 2016 | 2 comments
I need a solution Saw the following error while right clicking machine to install an automation folder after updating to MP1:  "No appropriate bootworks NIC found.  Use boot Disk ...
Forum Discussion by jltrice | 08 Jun 2016 | 1 comment