Video Screencast Help

Ghost Solution Suite

Results for Ghost Solution Suite

I need a solution Is there a way to determine if the Ghost software was used to clone a hard drive, via USB?  Does it leave a registry setting?  I found some added "Disk" info ...
Forum Discussion by Babodabear | 05 Jul 2016 | 0 comments
I need a solution I've commented on this in my other (long and tedious) thread about other issues with GSS3.1 but as I'm getting desperate, I'll try a fresh thread as ...
Forum Discussion by ChrisS99 | 05 Jul 2016 | 4 comments
I need a solution Recently i noticed this weird behaviour : When we set additionnal msi options, they dissapear if we close the windows or copy/paste the task : The msi installer ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fabrice jacquot | 01 Jul 2016 | 5 comments
I need a solution I was looking to deploy our latest image to a Lenove T460s. It doesn't connect to my Ghost Cast Session. It boots into the ghost environment, and searches for the ...
Forum Discussion by alex thongsythavong | 30 Jun 2016 | 1 comment
I need a solution Hi ! I recently install GSS 2.5 client on a windows XP and when I try to execute an image task, the client reboot but then displays endlessly "polling for ...
Forum Discussion by Julia D. | 30 Jun 2016 | 3 comments
I need a solution Hi I have windows 10 machine.  I used norton ghost and norton backup/recovery (as part of their suite) on my older xp machine.  I need to access the ghost ...
Forum Discussion by manny448 | 29 Jun 2016 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) So I downloaded a tria version of the newest ghost suite.  Our old ghost suite 2.5 wasnt working with a new set of Lenovos we got in. ...
Forum Discussion by DavidR3906 | 29 Jun 2016 | 2 comments
I need a solution Hello, I'm trying to test a scenario where I deploy a master (taken from a virtual machine) onto a physical computer without using sysprep but with ...
Forum Discussion by Guilhem38 | 29 Jun 2016 | 1 comment
I need a solution Hello, I'm facing a very strange problem related to the deployment of a WIM image to a new computer using DS/GSS. If we deploy it using DS 6.9 SP5 MR1 it ...
Forum Discussion by Licenses LCFIB | 29 Jun 2016 | 1 comment
I need a solution WHello, We are having issues creating an image on a Dell Latitude E5430 using Ghost Solution Suite 2.5. We are using a Ghost Boot CD. The CD runs fine, but when we ...
Forum Discussion by UCBE | 28 Jun 2016 | 1 comment