Video Screencast Help

Ghost Solution Suite

Results for Ghost Solution Suite

This article aims to assist GSS3 customers collect logs for the the niggly issue of DAgent crashes within the WinPE automation environment. This is an intermittent issue, and one which can't be reproduced by Symantec Support. Customer assistance ...
Article by ianatkin | 18 Jan 2016 | 5 comments
I need a solution I'm trying to setup ghost server using PXE boot through NIC. I have a machine that is running windows 7 that I have installed ghost solutions suite on and setup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ldelsupport | 15 Jan 2016 | 8 comments
I need a solution Hello after countless google entries and research i was wondering if someone could help me The case is as follows I have a hyper v network with symantec ghost ...
Forum Discussion by Chris93 | 15 Jan 2016 | 3 comments
I need a solution Hi, I am Migrating from DS 6.9 sp6 to Ghost solution suite 3.0 I have a quick question that do we need to install Task Server or Package Server for Symantec Ghot ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hussainshah | 13 Jan 2016 | 1 comment
I need a solution I have followed the how-to video on how to create a standalone boot disk.  I followed it to a tee basically and have added the Ghost folder under both the ...
Forum Discussion by daclayton | 12 Jan 2016 | 2 comments
I need a solution Hello all, I have been in a fight with my GhostCast server for the past few weeks with attempting to add drivers to the WinPE Pre-OS boot file. I have followed the ...
Forum Discussion by 1027436 | 12 Jan 2016 | 7 comments
I need a solution Hi I am trying to use the variable "%ALTIRIS_PXE_SERVER%"  in GSS 3.0 and its not working , does anyone have any idea how to get this working also how to get ...
Forum Discussion by skhs | 08 Jan 2016 | 2 comments
I need a solution In the past in our environment we've utilized multiple smaller workstations running Windows 7 to serve as Ghost Consoles with v2.5.  This has served us well for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by eprowe | 08 Jan 2016 | 13 comments
I need a solution Sorry, the last post was messed up. Anyways, I am trying to push an agent to a windows 10 PC and I get the 'The network path was not found.' . Unable to ...
Forum Discussion by OPLCNE | 07 Jan 2016 | 2 comments
I need a solution Thank you for the show yesterday.  I look forward to this coming out. I have a couple of questions that were not addressed yesterday (or in the other thread before ...
Forum Discussion by OPLCNE | 07 Jan 2016 | 2 comments