Video Screencast Help

Ghost Solution Suite

Results for Ghost Solution Suite

I need a solution Hello, I'm facing a big problem, it's now 2 times that when imaging multiple computers some (like nearly all) of them at some point of the configuration ...
Forum Discussion by Guilhem38 | 13 Jul 2016 | 4 comments
I need a solution Here is my situation. At work we have Ghost Solution Suite 3.1 set up. Customers send us images and we use this setup to install a basic backed up Ghost image to ...
Forum Discussion by michaelrodway | 11 Jul 2016 | 7 comments
Moscow, 6th Floor, INLINE GROUP (Business Centre «TRIO»), 8 March Street, House 1 Building 12, Dinamo Metro Station Tue, 06 September, 2016 ...
Event by Brayden McCleskey | 07 Jul 2016 | 0 comments
I need a solution Having a strange problem where when we set a password in the colsole (production agent settings > password protect admin properties from user) and password I set ...
Forum Discussion by Coztomba | 07 Jul 2016 | 9 comments
I need a solution After upgrading from 3.0 to 3.1 the PXE manager is failing to work properly. When I go to the PXE Configuration utility I see the "PXE Manager Service has not ...
Forum Discussion by opjose | 06 Jul 2016 | 4 comments
I need a solution Is there a way to determine if the Ghost software was used to clone a hard drive, via USB?  Does it leave a registry setting?  I found some added "Disk" info ...
Forum Discussion by Babodabear | 05 Jul 2016 | 0 comments
I need a solution I've commented on this in my other (long and tedious) thread about other issues with GSS3.1 but as I'm getting desperate, I'll try a fresh thread as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ChrisS99 | 05 Jul 2016 | 5 comments
I need a solution Recently i noticed this weird behaviour : When we set additionnal msi options, they dissapear if we close the windows or copy/paste the task : The msi installer ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fabrice jacquot | 01 Jul 2016 | 5 comments
I need a solution I was looking to deploy our latest image to a Lenove T460s. It doesn't connect to my Ghost Cast Session. It boots into the ghost environment, and searches for the ...
Forum Discussion by alex thongsythavong | 30 Jun 2016 | 1 comment
I need a solution Hi ! I recently install GSS 2.5 client on a windows XP and when I try to execute an image task, the client reboot but then displays endlessly "polling for ...
Forum Discussion by Julia D. | 30 Jun 2016 | 3 comments