Video Screencast Help

Ghost Solution Suite

Results for Ghost Solution Suite

I need a solution With GSS2 installed on a system with windows 2003 server R2 I launch the ghost boot wizard, i choose Microsoft RIS server option, i set all the options required and ...
Forum Discussion by Renato Busdraghi | 05 Feb 2007 | 10 comments
I need a solution Hello, Here is my configuration : Model name : DELL PowerEdge 2650 Raid Controller : LSI Logic PERC 4/DC 2 disks 76Go *2 --> RAID 1+0 (for system) 5 disks ...
Forum Discussion by CLERC Jean-Marie | 04 Feb 2007 | 1 comment
I need a solution Hello, I've installed the GSS 2.0 console client on a number of Windows XP workstations. The console is running on Windows Server 2003. The machine name is ...
Forum Discussion by David Schauer-West | 03 Feb 2007 | 2 comments
I need a solution I am running GSS 2.0 on Windows Server 2003. I have a machine that has passed on.... I imaged another PC (same model) and would like to push the image over the ...
Forum Discussion by Kevin Holleran | 02 Feb 2007 | 10 comments
I need a solution Hello, I'm hoping someone can answer this question for me. We are currently using GSS 1.1 with the Enterprise Console to provision machines. Our new ...
Forum Discussion by Steven Schiffer | 02 Feb 2007 | 5 comments
I need a solution In an effort to move away from imaging computers using RIS, I've installed Ghost Server on my Server 2003 machine. The network I have this server on is a ...
Forum Discussion by Nathaniel McFarland | 02 Feb 2007 | 3 comments
I need a solution Hi All, Not so much a question but a warning. I had an image create task that simply wouldn't work on a client. It would reboot after loading the network ...
Forum Discussion by Anthony Clark | 02 Feb 2007 | 1 comment
I need a solution I have several PC that failed the restore Ghost process and now they're just polling the Ghost server's IP in DOS. What was the command used to exit this ...
Forum Discussion by David Fernandez | 01 Feb 2007 | 1 comment
I need a solution Hi Ghost Version: 7.5 Ent. I have two VLANs No Multicasting is available on my switches. VLAN1 has a subnet of 140.2.110.129 255.255.255.128 VLAN2 has ...
Forum Discussion by Byron Smith | 01 Feb 2007 | 12 comments
I need a solution I understand that this product is no longer supported, and I am posting in the wrong topic but please please if you can offer me any advice then please do so: I ...
Forum Discussion by Andrew Smith 3 | 01 Feb 2007 | 5 comments