Video Screencast Help

Ghost Solution Suite

Results for Ghost Solution Suite

I need a solution After ghosting our machines with Vista Ultimate, it blue screens upon startup.  It only does this though on Vista Ultimate, and works fine with Vista Business.  The ...
Forum Discussion by MASE | 15 May 2007 | 2 comments
I need a solution Hi Guys,   I have created an image from a pc to the server and rolled it back out to the pc, which worked ok.   Now i have ...
Forum Discussion by Karl Thompson | 15 May 2007 | 6 comments
I need a solution I have recently created an AI and have successfully tested and deployed it to single machines and machine groups alike. I have 9 fifferent consoles each on different ...
Forum Discussion by Plasma | 15 May 2007 | 4 comments
I need a solution Hey Guys,   I have a question about Ghost.   I have an image of a machine on our server, which we roll out to the ICT Suite ...
Forum Discussion by Karl Thompson | 15 May 2007 | 2 comments
I need a solution I've read a few GSS postings where netdom.exe is being used to join PC's to the domain when that portion of the GSS task fails. I copied netdom to the ...
Forum Discussion by David Bingle | 14 May 2007 | 2 comments
I need a solution It my first time working with GSS, and I’m having a little problem with ghost clients not showing in the console. Here’s my setup (using Virtual PC 2007): 1 ...
Forum Discussion by Beni 2 | 14 May 2007 | 4 comments
I need a solution I have been trying unsuccessfully to restore a ghost image created with Ghost32 in WinPE.  Keep getting the 36000 error.  Here is the error log - please any help would ...
Forum Discussion by jdasher | 14 May 2007 | 1 comment
I need a solution Hi, We are  using Solution Suite and are attempting to ghostcast however we don't seem to be able to get PXE working correctly. We have created a DHCP server ...
Forum Discussion by Hales | 14 May 2007 | 3 comments
I need a solution My tasks work perfect to the point of joining the PC's to the domain. The computer account gets created in the correct OU but joing the PC's to the ...
Forum Discussion by David Bingle | 13 May 2007 | 0 comments
I need a solution Hello, Im having a problem when i restore a image over a gigbit with a crossover cable.. I can make the image and it takes about 2 1/2 hours for 178GB but when i ...
Forum Discussion by myk3 | 13 May 2007 | 20 comments