Video Screencast Help

Ghost Solution Suite

Results for Ghost Solution Suite

I need a solution I am doing testing with GSS 2.0 and SUM, both the gui and command line. My question today is concerning Outlook and what settings are migrated when you have Outlook ...
Forum Discussion by EdiscPro | 05 Mar 2007 | 4 comments
I need a solution Hi all i'm french so first excuse my english if it is not clear ;) i've got a problem on 2 Windows Server 2000, i installed the cleint on both of these ...
Forum Discussion by ANNEQUIN Jerome | 05 Mar 2007 | 2 comments
I need a solution hi first i am sorry if my Q not on right place i have Symantec System Center Symantec Corporation Version: 10.0.1.1000 and ther is no Reporting ...
Forum Discussion by No time no time | 04 Mar 2007 | 1 comment
I need a solution Using GSS 2.0 and PXE boot with Windows 2003 server. Situation: 1. Create a Network Boot CD with GSS 2.0 using the Ghost Boot Wizard. (This uses the Ghost.exe) ...
Forum Discussion by michael Gardner 2 | 03 Mar 2007 | 2 comments
I need a solution I have a problem with a GSS 2.0 server and some clients. I had this resolved in the past, but my PC crashed and when IT reinstalled everything, I lost the database. ...
Forum Discussion by Chris Kellock | 02 Mar 2007 | 1 comment
I need a solution So we have a few new laptops around. They have built in Intel Pro 100 VE NICs. So I boot off our standard CD that has a DOS Driver for this NIC, and it won't ...
Forum Discussion by Jason Nelson | 02 Mar 2007 | 2 comments
I need a solution I using Windows server 2003, installing the trialware version. I get the message NTVDM encountered a hard error. Then stops. This the first time I've ...
Forum Discussion by Steve Sturdevant | 02 Mar 2007 | 2 comments
I need a solution hi, we are running GSS2 over a month without big problem (only the problem when client doesnt show up in console, so we are running the modified ngserver.exe ...
Forum Discussion by Benoit Audette | 02 Mar 2007 | 2 comments
I need a solution Good Afternoon!! I am back again with yet another issue :( I have pulled images for a client machien 5 times now, each one taking longer to pull. This is normal ...
Forum Discussion by Andrew Pagano | 02 Mar 2007 | 5 comments
I need a solution Im running GSS 2.0 on a Vista machine; Attempting to deploy an image using GhostCast server to an Optiplex 745 machine. I created the image using GhostCast server ...
Forum Discussion by Chris Adragna | 02 Mar 2007 | 1 comment