Video Screencast Help

Mail Security for Exchange/Domino

Results for Mail Security for Exchange/Domino

I need a solution We have a central mail security console that our exchange servers connect to.  All but our Windows Server 2012 systems check in fine without any issue, but the WS 2012 ...
Forum Discussion by dubbsix | 09 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Hi... We have the Symantec Protection Suite Enterprise Edition 4.0 which uses Mail Sec for Exch  6.5 and would like to upgrade this to 7.5 Does anyone know how ...
Forum Discussion by RMMVA | 04 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution I just did a new install of SMSME 7.5. Everything installed fine and I have been monitoring the Activity Summary but it's not scanning or catching anything. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by 3s1k | 02 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, We are being bombarded with Doc files containing VBA macros. I have picked apart a couple of them and found several common strings. In SMSME i have created ...
Forum Discussion by Tom1234 | 26 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hi,  One of the DAG node (Exchange server 2010 SP3) is failing to run the manual scheduled scan (weekly) with error:  Log Name:      Application Source:     ...
Forum Discussion by Apryl | 23 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hello! I have SMSMSE 7.0 installed on six Win 2008R2 Server/Exchange 2007 servers.  Each server has SEP Client 12.1.5 installed with only Virus and Spyware ...
Forum Discussion by ccvickers | 13 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution I just installed the latest version of SMSME, 7.5.0.56 yesterday, and now I am getting tons of Administrator alerts about unscannable attachment or message body, ...
Forum Discussion by MWinters | 13 Feb 2015 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi We are migrating to Exchange 2013 in the near future. We currently use Forefront for Exchange on the Edge Transport server ...
Forum Discussion by Forums User 7079732 | 13 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, I am using windows server 2012 R2 and mail security for microsoft exchange. ver 7.5 Whenever the server reboots, the services for mail security turn off ...
Forum Discussion by pc-geek | 12 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution My server's ips is continiously blocked from symantec and assigns bad reputation, I can't find why symantec is doing this, can someone help me to investigate ...
Forum Discussion by ABOVE Digital Media | 11 Feb 2015 | 4 comments