Video Screencast Help

Messaging Gateway

Results for Messaging Gateway

I need a solution Hi all, i have add some domain in Reputation / Local Bad Sender Domains but them are overrided by Spam / Email Spam Policies / Spam: Modify subject line with ...
Forum Discussion by MaxMcQuincy | 26 Jan 2016 | 2 comments
I need a solution Hello all We have the following setup: 1 x Virtual Controll Center (10.5.3-4) 2 x Scanner Appliance Model 8360 (10.5.3.-4) As we are unable to install ...
Forum Discussion by mmattmann | 25 Jan 2016 | 4 comments
インド、米国、英国、その他の国で、情報を盗み出すマルウェアを添付して「税金の引き落とし」と称する詐欺メールがユーザーを狙っています。 寄稿: Jeet Morparia 過去 3 ...
Blog Entry by Satnam Narang | 24 Jan 2016 | 0 comments
I need a solution Hello, We are currently running Symantec Messaging Gateway 10.5.2-3 on our old VMware vSphere 5.5 based environment. We have one VM running both Control Center and ...
Forum Discussion by MSMSMSMS | 22 Jan 2016 | 1 comment
I need a solution Hi,  I am asking this forum on the True Type excutable.  Under the file class. I can't see the file extension. Where can i find the file extension of ...
Forum Discussion by Clement.ngiam | 21 Jan 2016 | 1 comment
Hello, I would like to suggest the implementation of "Release link" of notification digest to the quarantine e-mail in content quarantine incident folders. The existing "Release link" of notification digest apply to the ...
Idea by Ray Evans | 21 Jan 2016 | 0 comments
I need a solution Hi I have problem with a message having wrong format and attached file is in base64 format. "This message is in MIME format. Since your mail reader does ...
Forum Discussion by PeterGust | 21 Jan 2016 | 4 comments
India, USA, UK, and other countries are being targeted with fraudulent "tax deduction" emails containing information-stealing malware. ...
Blog Entry by Satnam Narang | 21 Jan 2016 | 0 comments
I need a solution Hi all, I'm trying to register a new license on SMG because it expired. I've been trying for around three weeks and I keep getting 503. I checked that I ...
Forum Discussion by Ricardo Ortega | 19 Jan 2016 | 1 comment
I need a solution Hi, I enabled SNMP support for all our scanners through the control center. Unfortunately I am not able to get the required information. I tried a couple ...
Forum Discussion by RubenIO | 14 Jan 2016 | 2 comments