Video Screencast Help

Messaging Gateway

Results for Messaging Gateway

I need a solution Can anyone point me to documentation that describes intergrating Symantec Brightmail Gateway with Enterprise Vault 8 for email archiving? Thanks. V/ ...
Forum Discussion by vincenta | 07 Dec 2009 | 2 comments
I need a solution Hi I have a doubt. Since the virtual appliance (installed on en ESXi server form OS Restore) doesn't report that the tools are installed, how is the shut ...
Forum Discussion by Nicolas Torres | 07 Dec 2009 | 1 comment
I need a solution Error importing the file. Please check that the encoding of file is UTF-8. The file is just a flat text file. Brightmail ver 8.0 Thanks Fred ...
Forum Discussion by 571202126 | 06 Dec 2009 | 1 comment
I need a solution Does sbg has a load balancing and failover capabilities?  No. Nothing built in. You  No. Nothing built in. You can setup multiple scanners and use round ...
Forum Discussion by gilbert08 | 05 Dec 2009 | 1 comment
I need a solution Can sbg able support multiple domain?  Yes.  We have multiple  Yes.  We have multiple domains that we use thru our appliance.  Stephen may i ...
Forum Discussion by gilbert08 | 05 Dec 2009 | 4 comments
I need a solution Hi!  I have a backup that is taken by Version 7.6.1 and  I need to restore that backup. is there anyway to download  Symantec_Brightmail_Gateway_VMimage-7.6.1  and ...
Forum Discussion by Mustafa | 04 Dec 2009 | 1 comment
I need a solution After I log in my account information is displayed, all the information is filled in correctly, when I hit submit I am returned to the ...
Forum Discussion by UnitedSvcs | 03 Dec 2009 | 1 comment
I need a solution All email shows it is behind by 8 hours, I am on the east cost and set the time zone to 14 when installed and also configued NTP servers to good east cost servers. ...
Forum Discussion by 571202126 | 03 Dec 2009 | 5 comments
I need a solution I wanted to change the IP address of server that we synch LDAP from.  I removed the old server and recreated it with the new IP (all other settings identical) then ran ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Brentwood | 03 Dec 2009 | 2 comments
I need a solution I need to encrypt the SMTP Traffic to one of our partners via TLS.  I'm currently using Symantec Mail Security for SMTP. The Certificate I'm using right now ...
Forum Discussion by Urs Schmid | 03 Dec 2009 | 3 comments