Video Screencast Help

Messaging Gateway

Results for Messaging Gateway

I need a solution I have setup inbound  encrypted attachment forward to spam quarantine, this is works. But If I need release this mail to my local exchange, mail is returned to spam ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Peter Blasko | 07 Jul 2009 | 2 comments
I need a solution Am I the only one ?   How long will it takes to clear ? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PixcomTech | 07 Jul 2009 | 7 comments
I need a solution Hi, friends: since a week ago, in my job we've detected problems with spam, the problem i'm going to try to explain: first my mail account is, ...
Forum Discussion by jlacruz | 07 Jul 2009 | 5 comments
I need a solution    Hello,    I am trying to use VMware Infrastructure Client to open a Brightmail Console , but there's an error "not responding".    ...
Forum Discussion by Carlos Henrique... | 06 Jul 2009 | 3 comments
I need a solution Hi, i have configured 2 BrightMail Gateway appliances as below: - Appliance 1 - Control Center + Scanner for inbound message - Appliance 2 - Scanner for ...
Forum Discussion by Yap Kim Siong | 06 Jul 2009 | 2 comments
I need a solution Hello all. I have a really odd situation that is upsetting a lot of users.  This is going to be somewhat long. We have one BMG Contol Center and four BMG ...
Forum Discussion by ANDREY FYODOROV | 03 Jul 2009 | 6 comments
I need a solution    Hello,    Some days ago, our Brightmail server became unable to send e-mail messages to some domains, like terra.com.br .    Users receive the message ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Carlos Henrique... | 03 Jul 2009 | 14 comments
I need a solution Not a question, just an observation that 8.0.2 seems to have significantly higher CPU usage than previous builds. Haven't had the update installed long enough for ...
Forum Discussion by doni | 02 Jul 2009 | 9 comments
I need a solution Hi Everyone, Few day before we have upgraded the SMS 8360 Appliance to version 8.0.1-7 & notice that previously we were able to receive emails for user i.d ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sajidk | 30 Jun 2009 | 8 comments
I need a solution Hi, we're using SBG gateway appliance ver 7.8 with premium content filters. One of the clients is supposed to recieve an email regarding something about ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mon_raralio | 30 Jun 2009 | 3 comments