Video Screencast Help

Messaging Gateway

Results for Messaging Gateway

I need a solution Hi all, I hope someone can help me.   I have a Symantec Gateway Security 360 appliance as the external gateway/firewall on my network. The external wan port is ...
Forum Discussion by rsullivan2704 | 21 Jan 2009 | 0 comments
I need a solution Just wondering if any of you have had any upgrade issues with this particular upgrade?  I run a single Exchange 2k3 server, SP2 and when I ran this upgrade, my queues ...
Forum Discussion by Dion Gee | 21 Jan 2009 | 0 comments
I need a solution Greetings all,   My client recently let their in house IT support go, but before he left, he changed the password on the Brightmail appliance.   Is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mconlon | 21 Jan 2009 | 4 comments
I need a solution I try to use Symantec Information Foundation Mail security for Exchange Version 6.0.6.235 Console to manage Symantec Mail Security for Microsoft exchange 5.0 ...
Forum Discussion by Freedom | 20 Jan 2009 | 0 comments
I need a solution Is there any fast way to get my IP address of the Brightmail blacklist and white listed? I have sent an email to investigation@review.symantec.com but from ...
Forum Discussion by RiceSerivesinc | 20 Jan 2009 | 4 comments
I need a solution Hi,   Would it be possible to use IP address on the same subnet for eth0 and eth1 interfaces of the SBG? For example, eth0 IP is {Please do not post IP ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nitass | 20 Jan 2009 | 4 comments
I need a solution Hi all,   I am using Symantec Mail security v 5 and recently my users are complaining they are receiving spam from their own company's email account. Does ...
Forum Discussion by Eric Wong 2 | 19 Jan 2009 | 1 comment
I need a solution I have searched the Symantec Web Site and have been unable to find the end of support policies for SMSSMTP 5.01. What is the future of this product? IAW, I need a ...
Forum Discussion by MailAdminGuy | 19 Jan 2009 | 1 comment
I need a solution I have installed the SMSSMTP 5.0 with patch 200, to filter both ways, inbound and outbound, and sometimes when a try to send messages, I have receivedthe the following ...
Forum Discussion by gsagot | 19 Jan 2009 | 3 comments
I need a solution Hi,   Has anybody installed BrightMail on Virtual PC? I would like to test it in my lab. The installation seemed to be okay but I got the following error ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nitass | 19 Jan 2009 | 7 comments