Video Screencast Help

Messaging Gateway

Results for Messaging Gateway

I need a solution Hi, How can i see message body in Brightmail Gateway? Version -7.7 http://service1.symantec.com/ http://service1.symantec.com/support/ent-gate.nsf/... ...
Forum Discussion by shivji | 14 May 2009 | 6 comments
I need a solution Scenario: 1VM running both Scanner and Control Center  When I try to add a new VM running Scanner Only I receive the following error message: The Scanner ...
Forum Discussion by Gomero | 12 May 2009 | 1 comment
I need a solution Hey guys, I just inherited 2 SMG 8360 devices and a server running SCC.  It's is badly configured (bad policies, basic settings not applied, etc...).  While ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Geckotek | 12 May 2009 | 2 comments
I need a solution I understand the message but have absolutely no idea where to search for the error. Can't find anything wrong inte the 8360 and don't know what to do next. ...
Forum Discussion by TTBB | 12 May 2009 | 12 comments
I need a solution Hi, I would like to know if there is a value that we can put in the Mandatory filter value in the Message Audit Logs that can show me all the emails inbound or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Userfree | 12 May 2009 | 5 comments
I need a solution This happened after upgrading to IE8.0 and is replicable everytime (at least on my machine). Logging into the administrative panel, accessing the spam quarantine ...
This issue has been solved
Forum Discussion by enzo81 | 12 May 2009 | 5 comments
I need a solution Hi, really new to SBG, if anyone could help, would like to ask the ff questions; 1. for the Local and Non-Local how is it routed? How would SBG differentiate? ...
Forum Discussion by Paul Mapacpac | 08 May 2009 | 10 comments
 Watch the latest State of Spam Video and learn about the current events around spam, malware and threats that are out there today. Listen to Principal Analyst, Dermot Harnett go ...
Video by Eileen | 07 May 2009 | 1 comment
I need a solution  hey iam using brightmail gateway 7.7 and iam getting error  BMI_FILE_WRITE_ERROR with code 10004.... plzz help me out..!! Error Is this error having any ...
Forum Discussion by Owais | 06 May 2009 | 4 comments
I need a solution Hi, we have a problem with LDAP sync: After setting an LDAP sync from our 8.5 domino server, we successfully sync our CC (107 read, 6 rejected) but after it every ...
Forum Discussion by neri.malesci | 06 May 2009 | 6 comments