Video Screencast Help

Messaging Gateway

Results for Messaging Gateway

I need a solution Hi. I am trying to set up brightmail gateway for the first time. Installation seems to have completed without any issues. It has been installed on a virtual ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dan.idland@petr... | 19 Oct 2009 | 4 comments
I need a solution HI,      I have in my environment exchange server 2007 with  two mail boxes clusterd and two CAS servers and two edges so I wonder what the best scenario to install ...
Forum Discussion by eslam_2000 | 19 Oct 2009 | 4 comments
I need a solution How can I change time and date format? I would like it to be in european standard. If I can't, please add this option in next version. //Peter ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PeterGust | 16 Oct 2009 | 3 comments
Hello, in the SBG Control Center you can define several reports for each module like SPAM, Messages, Connection and Viruses. Curently if you would like one "beautiful" management report you have to search for information and create ...
Idea by toby | 16 Oct 2009 | 0 comments
I need a solution After over 2 years of getting good value out of the Gateway appliance we are now starting to get a number of annoying problems after updating to Version 8. The latest ...
Forum Discussion by Elliot G | 15 Oct 2009 | 5 comments
I need a solution Brightmail Message Filter 6.1, Windows Server 2003 SP2 I have inherted a network and the last admin didn't do any documentation. Is there a way that I can ...
Forum Discussion by jschowalterstl | 14 Oct 2009 | 2 comments
 As well as meeting up with as many customers as possible, the Gateway Security PM Team (which comprises Brightmail gateway and the new-ish Symantec Web Gateway) like to hold Customer Advisory Boards. We hold these every six months or so and they give ...
Blog Entry by Ian McShane | 14 Oct 2009 | 1 comment
I need a solution I use Brightmail as a gateway with two IPs. What is the correct settings for SMTP Delivery Bindings? I use this now: Local messages: Inbound IP Non-local ...
Forum Discussion by PeterGust | 14 Oct 2009 | 3 comments
I need a solution Hi! I have this software installed on Redhat 5 machine, For some reason it doesnt update itself unless i reboot the machine and everything works fine, Any idea ...
Forum Discussion by omerk | 13 Oct 2009 | 1 comment
I've been getting this problem just recently: I've tried searching and this is one of the promising solutions I've found: ...
Blog Entry by mon_raralio | 13 Oct 2009 | 0 comments