Video Screencast Help

Messaging Gateway

Results for Messaging Gateway

I need a solution Can someone explain to me the benefits of using an 8160 appliance to throttle spam over what's available today in the latest version 8300 appliances with IP ...
Forum Discussion by Chuck Hauble | 18 Feb 2009 | 5 comments
I need a solution We're currently using SMS SMTP 5.01, part of our Endpoint Security Mult-Tier Protection.  I saw from a couple posts that if we decided to go to the next release ...
Forum Discussion by JohnSmith | 18 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution I have a Symantec Brightmail / Mail Security for SMTP version 5.0.1 dedicated server sitting in front of my mail server.  It is the "first stop" for e-mail ...
Forum Discussion by BamaCraig | 18 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution I am having some trouble trying to figure out why I cannot get the IM filtering to work with our Symantec Brightmail Gateway appliances.   These were originally 82XX ...
Forum Discussion by ezman 2 | 18 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution can i configure my sbg to authenticate with my roaming  clients meaning like if i have enabled pop3 on my mail server which in my scenario ms exchange and i need the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fahad Shaker | 18 Feb 2009 | 6 comments
I need a solution Hi;  I Have Symantec 8340 Apliiance.  Software version 7.7.0-17  Problem:  unable to receive mail from certain addresses.  review the message audit logs  There ...
Forum Discussion by yasin kalayci | 17 Feb 2009 | 18 comments
I need a solution Hi.  I keep getting this message (below).  Running SIFMSME 6.0.7.253 on Exchange 2007 SP1.  Quarantiine is local and set to "Delete Oldest Items".  The ...
Forum Discussion by Yada | 17 Feb 2009 | 3 comments
I need a solution Hi,   When i load the symantec security it tells me theres an update to version 6.0.8.262, i cant locate this download from the link provided. Is this avaiable ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jabba316 | 17 Feb 2009 | 5 comments
I need a solution Hi All, i noticed one of my scanners is not sending quarantined messages to the quarantine. Previously i logged a case with support and a french guy helped me solved ...
Forum Discussion by Ivan Wee | 16 Feb 2009 | 3 comments
I need a solution Hi all, i was wondering if it is possible to send spam quarantine to a group of users from one domain. We have 6 accepted domains.   I am thinking maybe it ...
Forum Discussion by Ivan Wee | 16 Feb 2009 | 2 comments