Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Messaging Gateway

Results for Messaging Gateway

I need a solution Read from the install guide that any previous MySQL installation must be removed before installing 5.0.1, but just double checking, is there any way to install the ...
Forum Discussion by Elina | 15 Jan 2009 | 1 comment
I need a solution On quite a few servers I am seeing msexchange taking a long time to stop. If I attempt to stop SIFMSMSE it also hangs. If I manually "kill" ...
Forum Discussion by rogajones | 15 Jan 2009 | 0 comments
I need a solution All,   I need to clarify on the license between Brightmail Antispam v6.x (now is Brightmail Message Filter) and Mail Security for SMTP v5.0.x (part of the ...
Forum Discussion by brianzhao | 14 Jan 2009 | 3 comments
I need a solution I admin a Win2k3 SBS Server which runs Exchange 2k3.  I installed SMSME 6.0 last night and then noticed that my phone was not able to connect to the server after the ...
Forum Discussion by Ryan Palmer | 14 Jan 2009 | 1 comment
I need a solution I am looking at getting the brightmail gateway appliance and was wondering if it setup internet facing in front of your firewall or behind the firewall in your ...
Forum Discussion by WHAT | 13 Jan 2009 | 3 comments
I need a solution We are not sending email through the appliance, thus I believe this is spoofers. I just need to remove any notifications that get sent to users via the Symantec ...
Forum Discussion by ColdCypress - ANH | 13 Jan 2009 | 5 comments
I need a solution Everyday when I log into the Exchange server there is an error box-   Runtime Error! Program: C:\ ProgramFiles\Symantec\SMSMSE\6.0\Awecwe\SAVFMSESJM.EXE ...
Forum Discussion by lreilly | 13 Jan 2009 | 0 comments
I need a solution hi   i have a scenario where am having an appliance on interface is connected directly to my internet router and this interface is assigned a public ip ( the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fahad Shaker | 13 Jan 2009 | 3 comments
I need a solution I followed the instructions for moving the folder in SMSE 4, i.e.: editing the registery and restarting the SMSE services,  but the registry entry is changed back to ...
Forum Discussion by Leonardo Fernandez 2 | 12 Jan 2009 | 0 comments
I need a solution we have the latest Information Foundation with premium antispam enabled. as it turned out during the weekend, the Mail Security Service was down and because of that ...
Forum Discussion by Dani Avni | 10 Jan 2009 | 2 comments