Video Screencast Help

Messaging Gateway

Results for Messaging Gateway

I need a solution Hi, for some reason audio ads keep appearing on my comp. when i alt+ctrl+delete, nothing shows in the program list, and the ads change every time I hear them. I’ve run ...
Forum Discussion by gm.va423 | 04 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution Hi, We are having a problem where all emails received from a particular domain, are accepted by Brightmail (listed under Deliver Message Normally), but they never ...
This issue has been solved
Forum Discussion by randomnut | 04 Nov 2008 | 5 comments
I need a solution Needing to know if the SMS SMTP 5.0.1 (with patch 189 installed) is  Delivery Status Notification compliant. I have been asked by my boss to get this working and ...
Forum Discussion by Beasley | 03 Nov 2008 | 4 comments
I need a solution Hey guys, Does anyone have some insight on this problem i've been getting. I received an email from process-cleanup@domain.com   filter-hub ...
Forum Discussion by snoopy116 | 03 Nov 2008 | 3 comments
Our next major release, Brightmail Gateway 8.0, is coming soon andwith that, we are now open for applications to join our beta program. Becausewe like to get as many customers and as diverse deployments involved as possible, itdoesn't matter if ...
Blog Entry by Ian McShane | 03 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution Our next major release, Brightmail Gateway 8.0, is coming soon and with that, we are now open for applications to join our beta program. Because we like to get as ...
Forum Discussion by Ian McShane | 03 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution Hello,   I have problem activating content Filtering on my SGS 320 (ver 2.1.0 Build 133). I followed the steps below : 1 - I added computers who have ...
Forum Discussion by Content Filteri... | 03 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution I insert a new cusomer filter.   I insert the word "casinò" but the symantec brightmail trasmorm this word in "Casin?"   Why? All ...
Forum Discussion by ConcCristi | 03 Nov 2008 | 3 comments
I need a solution Hello, We are using the Symantec Brightmail Gateway virtual machine (latest version), and mail delivery keeps failing.  The error is:   warning: problem ...
This issue has been solved
Forum Discussion by randomnut | 03 Nov 2008 | 1 comment
I need a solution Hi there, I am running a Lotus Domino with Symantec Mail security 5.0.1(separate boxes) With patch 189 installed on a win2k3 box. It handles all the inbound & ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vipinxing | 01 Nov 2008 | 5 comments