Video Screencast Help

NetBackup Appliances

Results for NetBackup Appliances

58991 62712 NBUAppliances ...
Symantec Product by Admin | 17 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Hello   I have tow doubts about 5230 appliance (ver. 6.5):           1) To activate de BOMC option is not neccesary a license, is it?           2) Turn on ...
Forum Discussion by aalaminos | 16 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution I have the following upgrade scenario with NBU and 5220 appliances, and am wondering how much of this I can perform concurrently. Windows 2008R2 Master Server - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 11 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution A 5020 appliance is connected to 3 media servers. the 3 media servers are configured as storage servers and puredisk disk pool is created and allowed access to all the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sivaranjani | 10 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hi All, I have admin access to my NBU appliance but not the root access , Could anybody help me with how to enable ROOT SSH access ? I have tried searching WEB ...
Forum Discussion by Nayabsk | 09 Mar 2015 | 10 comments
The clock is ticking... This is part two of a three part series discussing the end-of-life (EOL) of Windows Server 2003. As mentioned in part one , on July 14th, 2015 Microsoft ...
Blog Entry by Digital_Kru | 09 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Hi Friends, I am facing an issue file system read only with appliance 5230 and cannot login on appliance via putty and getting below error. Pleas help me. ...
Forum Discussion by Priyeranjan | 08 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution All, I am planning to upgrade the two Netbackup appliances (NBU5220) in two different datacenters. Is it possible to upgrade the appliances remotely?. Is there any ...
Forum Discussion by bkup_sp | 05 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution Hello, I just recently purchased a Symantec 5230 Appliance and I can't get it to boot.  It throws a buch of errors that says "Volume group ...
Forum Discussion by kproehl | 05 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi all, One of my NetBackup appliances was recently upgraded and after that, it's status LED in the Symantec Remote Management console has been ...
Forum Discussion by James Shaw | 04 Mar 2015 | 4 comments