Video Screencast Help

NetBackup Appliances

Results for NetBackup Appliances

I need a solution Hello all My customer would like to mount a NTFS LUN into the appliance, so he can backup from storage through san, without lan interpolation. I couldn't ...
Forum Discussion by ehudb36 | 01 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution So, this isn't a specific problem or question. I am a Symantec course developer (primarily for NetBackup courses). We have various venues for gathering ...
Forum Discussion by Tomer Gurantz | 31 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, We have a scenario where addtioanl storage shelf is required. The customer has 2 appliances SYMC NETBACKUP 5020 APPLIANCE 32TB WITH 6 1GB ETHERNET ...
Forum Discussion by Mazhar6520 | 30 Mar 2014 | 1 comment
Network Attached Storage and Network Data Management Protocol Thanks to everyone who supported my earlier blog on Frequently Asked Questions on NetBackup Accelerator. I have ...
Blog Entry by AbdulRasheed | 03 Apr 2014 | 4 comments
Symantec webinar: see Registration link below Tue, 08 April, 2014 - 12:00 - 13:00 CDT Is Your ...
Event by Phil Wandrei | 28 Mar 2014 | 0 comments
I need a solution Netbackup 7.5  Accelerator backups support AIR Replication to secondary Site? Regards   1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NavGee | 01 Apr 2014 | 10 comments
I need a solution Hello to all ...  I have a Netbackup Appliance 5220 and came across a situation that never occurred to me.  I have backups of VMware Snapshots I do weekly full ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Juliano Moreira... | 28 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution Trying to setup a NDMP Host for my Symantec 5220 to my EMC VNX 7500 CIFS Server. In the NBU Admin Console, when asked for credentialing, where does that account live? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PD001 | 10 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi experts I have 2 NBU appliance 5220 , version 2.5.1  I could see 12.4GB unallocated disk on expansion unit storage. is this fairly  normal??? if not how can I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rookie11 | 07 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution Dear all, I have started to investigate this problem, however there is a sense of haste and I would like others opinions in the meantime. Background: Two Linux ...
Forum Discussion by alfieboy | 26 Mar 2014 | 8 comments