Video Screencast Help

NetBackup Appliances

Results for NetBackup Appliances

I need a solution Hi, NB5230 + 1 disk shelf, v2.5.3 aka v7.5.0.2, master/media, adv. disk and MSDP - no other attached storage. The master/media appliance that I want to re-IP ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sdo | 26 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution Running Netbackup 7.5.6 on a 5220, I have LTO6 Tape Drives, Is there a way to figure out what throughput I'm getting with my tape drives when backing up to them? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PD001 | 25 Jun 2014 | 3 comments
Now that 7.6 has a reasonably good handle on time windows for SLPs the next thing that needs to be done is to treat SLPs like any other Policy and be able, at the SLP level, to set the max number of active threads for that SLP.  That way one SLP ...
Idea by D.Flood | 25 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution Hi All, What is the best procedure for safeguarding an appliance? I realize that the internal boot disk uses a RAID configuration but what is the best way to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lt13624 | 24 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, I'm setting up a new appliance...straight out of the box. I put in IP address, DNS, gateway, SMTP and email address details...then my browser hang. ...
Forum Discussion by Wangui | 24 Jun 2014 | 11 comments
I need a solution HI ALL The master/ft media server  is nbu appliance5230, The nbu version is 7.5.0.7.   nbu client is hp-unix 11.31 ia64.    On hp-unix Client , I run ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LanLin | 24 Jun 2014 | 23 comments
I need a solution Hi All, Can anyone tell me where the commands are for the the SMASH console on the 5230 appliance. For some reason, after a reimage, I have rebooted the appliance ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lt13624 | 19 Jun 2014 | 8 comments
I need a solution Is there anyway to do a factory reset on an appliance upgraded to 2.6.0.1? I see from the page below that its not. ...
Forum Discussion by lt13624 | 18 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Hello I have two appliances A & B i want copy backup images from appliance A to appliance B. I do not want to use slp´s   Is there any ...
Forum Discussion by Carlos T. | 18 Jun 2014 | 9 comments
I need a solution Hi All I have a problem. i make a full backup of a xenserver vm with BMR collection activated. My backup is successfully ending and no errors appears to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Olivier30 | 17 Jun 2014 | 1 comment