Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

NetBackup Appliances

Results for NetBackup Appliances

I need a solution Dear Experts, I am having netbackup server in guc cluster. we have 3media servers on main site and 3 media server on dr site. The media server on the main site is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by t.jadliwala | 16 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hy i have a problem with a backup and restore for a exchange 2010 dag with vmware i have a dga : dag1 2 nodes : exchange1 and exchange2 i have create a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fdassonville | 16 Nov 2014 | 3 comments
Part One-- A Simplified World Over time IT professionals have seen the technology we most need change ...
Blog Entry by Russell_Roering | 14 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Hi all here's my problem. I need to know steps "how to do". till Nov 15th master  NBU 7.5, win 2003 OS. master plays role of master+media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rookie11 | 14 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Solaris Master - 7.6.0.3 3 x 5220 appliance media servers - 2.6.0.3 Appliances are the VMware Backup Hosts All VMware backups are done via SAN transport ...
This issue has been solved
Forum Discussion by elanmbx | 13 Nov 2014 | 13 comments
I need a solution Today i went to setup a new backup domain using a 2.6.0.3 appliance and when i went to configure the altnames files and couldn't elevate to root. I can't ...
Forum Discussion by watkinson | 13 Nov 2014 | 2 comments
https://sort.symantec.com/ On November 4, 2014, Symantec completed another release of SORT. SORT Landing page at https://sort.symantec.com/ With this release we added the ...
Blog Entry by Jane M | 13 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution I am used to creating network bond's AFTER the initial config of a 52x0, but have two questions here: 1. When attached via a laptop (Nic1/Eth0) to conduct ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 13 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution I m using san transport mode to run the backup job. The backup job fails on solaris client. THe job is targetted to netbackup appliance 5230. This job fails frequently ...
Forum Discussion by t.jadliwala | 12 Nov 2014 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) I have successfully enabled UNIX LDAP authentication on both our 5220 and 5230 appliances, I have noticed the following issues and ...
Forum Discussion by logjam_admin | 12 Nov 2014 | 0 comments