Video Screencast Help

NetBackup Appliances

Results for NetBackup Appliances

I need a solution Hi, I need information about OS installed on Netbackup Appliance. I have to connect the appliance to a DataCore SANsymphony -V 9.0 and the version that is ...
Forum Discussion by watertapp | 06 Nov 2013 | 2 comments
I need a solution Hi ALL,   I have below queriies regarding NBU appliances? 1 ,client side and media server side deduplication occurs in case of MSDP or data ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Arun K | 02 Nov 2013 | 8 comments
Symantec Office Wed, 13 November, 2013 - 10:00 - 13:00 EST Please join us for the next Atlanta ...
Event by Jenna Cleaveland | 01 Nov 2013 | 0 comments
I need a solution Hello, I have the follow arrays on my 5220:   Base Unit Storage (unit_1) ------------------------------- Catalog      : 930.38 GB Deduplication: ...
Forum Discussion by Luiz Prina | 31 Oct 2013 | 1 comment
I need a solution We are implementing the Symantec NetBackup hardware solution for WinTel and UNIX in production, BUT will be using the software solution at our Disaster Recovery site. ...
Forum Discussion by Geezer | 31 Oct 2013 | 3 comments
I need a solution Hi,   I would like to check if we can connect a SAS tape drive to NBU5230 Appliance?   Thanks! 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sanya | 30 Oct 2013 | 2 comments
The Offices of SAS- 100 SAS Campus Drive Cary NC 27513 Building T Room T2092 Thu, 21 November, 2013 - 12:00 - 13:00 EST ...
Event by Jenna Cleaveland | 29 Oct 2013 | 1 comment
I need a solution      Hi,   i have an issue when i am trying to configure AIR, i have 2 appliances configured as media servers both master servers are windows,  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by thamerthamer | 29 Oct 2013 | 3 comments
I need a solution I have just setup a new NetBackup Appliance 5230 master server (4 TB) no problem.  I've added a shelf unit (35TB), which is now "in use".  Can someone ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tommen | 28 Oct 2013 | 2 comments
I need a solution Hello, Having a little trouble getting 802.3ad nic teaming working on two 5230 appliances.  I've configured teaming before on Windows 2008 servers and it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arctics2 | 28 Oct 2013 | 8 comments