Video Screencast Help

NetBackup Appliances

Results for NetBackup Appliances

I need a solution When i come to check the backup system on begining of this week i found like 400 alert (used to be 20 - 40 catalog backup alerts only in last weekends)  emails from ...
This issue has been solved
Forum Discussion by M.Orfali | 17 May 2014 | 3 comments
I need a solution I have upgraded four 5220's from 2.5.3 to 2.6.0.2.  Since the upgrade, I get a daily email from each 5220 saying "No license exists".  I am baffled as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stephen Lindo | 17 May 2014 | 12 comments
I need a solution Hi, I have a NetBackup 5220 Appliance on 2.5.4 acting as a Media Server. Every weekend the Netbackup processes get stopped and I have to start them up again on ...
Forum Discussion by Andy_Cam | 16 May 2014 | 8 comments
  My previous blog spoke to the concept of an "Agile Data Center," a model that customers tell us represents their future. Most organizations sit in some (or many) parts of it and are searching to move from the circles to the center. ...
Blog Entry by Drew Meyer | 14 May 2014 | 0 comments
I need a solution I have a Linux master server and several nbu5230 appliance as media server : what is the best practice to install NetBackup clients in that case ? When I install a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gdd | 14 May 2014 | 6 comments
I need a solution hi all, Using NBU 5230 appliance as master server, version 2.6.0.1 I have read the admin guide on how to add the LDAP config. I would like to join the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jeorainc | 14 May 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all, Currently using Appliance 5230 as master server. Version 2.6.0.1. May I know how to check the VMware datastore SAN disk presented to NBU appliance ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jeorainc | 14 May 2014 | 5 comments
I do not need a solution (just sharing information) So I've gone to 2.6.0.2 now that Heartbleed has been addressed.  Why has root been taken away?  I know how to get it back but ...
Forum Discussion by Stephen Lindo | 13 May 2014 | 14 comments
I need a solution We have two appliances in two domains. We replicate images from the primary to the secondary with AIR, using SLP's. Works fine, except we're running out of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lynne Seamans | 13 May 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Does anybody know the IP addresses for the callhome feature. I need to create static routes on the appliance.       Regards   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NavGee | 13 May 2014 | 6 comments