Video Screencast Help

7.1.x and Earlier

Results for 7.1.x and Earlier

I need a solution I recently installed NB6 MP3 on a new Windows 2003 server. I have a scalar 100 library with 5 LTO2 drives. With backups running and all five drives active the activity ...
Forum Discussion by Bill Liston | 21 Nov 2006 | 8 comments
I need a solution Does anybody have a good documentation how to do backup across firewall? Netbackup version is 6.0. Thanks 0 ...
Forum Discussion by Max Pei | 21 Nov 2006 | 5 comments
I need a solution I wish to uncompress the catalogues as I have heard this can slow down the performance of the master server. Is the correct method to set the global attributes on the ...
Forum Discussion by Mark Casemore | 21 Nov 2006 | 6 comments
I need a solution What's the right CLI command to eject tapes from the library ? 0 ...
Forum Discussion by Thomas Schulz 3 | 21 Nov 2006 | 7 comments
I need a solution I am using Veritas NetBack 5.1 and using RMAN script to backup database for Oracle 9.2.0.6.0. My backup failed and here what's written in the log: nput ...
Forum Discussion by rilwan dawodu | 21 Nov 2006 | 14 comments
I need a solution Guys, it looks like MP4 has been released, who wants to have a go at it? FTP ftp.support.veritas.com /pub/support/products/NetBackup_Enterprise_Server Cheers ...
Forum Discussion by Alexandre Rappoport | 20 Nov 2006 | 16 comments
I need a solution Hallo, I use Netbackup 3.60.4.0 on Windows-Server and a Netbackup-Client on many notebooks. So far so good. But with only one Notebook I have a problem. ...
Forum Discussion by Ralf Meyer-Hartung | 20 Nov 2006 | 6 comments
I need a solution I have two independent NBU 6.0 domains at 2 locations with WAN connectivity. The backups for each domain are first staged across the WAN to a disk storage unit ...
Forum Discussion by Colin Yip | 19 Nov 2006 | 6 comments
I need a solution Hello, I'm currently planning a new installation of a master and 2 media servers in a SAN env. using an Storetek L700 with 8 fiber LTO2 drives. As were NOT using ...
Forum Discussion by Michel Oudt | 18 Nov 2006 | 6 comments
I need a solution I have completed installation of a Netbackup Server 6 on Windows 2003 Server service Pack1. It works fine when I attempt to perform backup of workstations inside the ...
Forum Discussion by Jorge Sanint | 17 Nov 2006 | 2 comments