Video Screencast Help

7.1.x and Earlier

Results for 7.1.x and Earlier

I need a solution Good Morning All, Stuck in an issue with Oracle DB failure. DB Size 1 TB. Versions: Master Server (Windows 2003 R2 ):  Netbackup 6.5.6 behaving as a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shas | 17 Nov 2014 | 9 comments
I do not need a solution (just sharing information) hi all, here are some questions im facing problems.. 1)how to search tape in tape library(we know the Tape id)? 2)how can ...
Forum Discussion by Bharath3 | 17 Nov 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, The 7.1 client doesn't seem to be installing correctly on Windows Server 2012 R2. Would it be possible if I install a 7.6 client and have it connect to a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hellothere123 | 15 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution how do i create a storage unit that will only be used by one client? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bharath3 | 13 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Master server : NBU 7.6.0.3, OS : Solaris Media server : NBU 7.0.1, OS : Linux Drive is not showing in vmoprcmd o/p, however we are able to see drives in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dixit47 | 12 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Team, I am looking for the better and clear understanding about  Pure Disk MSDP Open Storage . Have been through multiple posts and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Vamsi-smile | 12 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution I have a legacy solaris physical master server on SPARC hardware. We are thinking of decommissioning the physical server and covnert it to a virtual machine (for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ashokk | 11 Nov 2014 | 8 comments
I need a solution Hello Team, I'm trying to install teh client s/w 6.5.6 , from master server I tried to push the client from master server using ...
This issue has been solved
Forum Discussion by virankumar | 10 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, my customer's backups are not running, they are failing is error 156. it begins writting the after a while stops. The backups on the C-drive are running ...
Forum Discussion by Dinew | 06 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Just taken over an Old 5.1 NB server, and I have a problem with catalogue, everytime i try to use bpsyncinfo -dobackup it downs the drive, i have an engineer going to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SBurt | 06 Nov 2014 | 3 comments