Video Screencast Help

7.1.x and Earlier

Results for 7.1.x and Earlier

I need a solution Hi All, Need one hep from all experts here. one of tape drive from HP ESL library is connected to Solaris server and it is detecting as Disk device  not as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maheshmamadge | 29 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, My restore job is failing with below status : restored  has writen some data and after failing. NBU master, media 7.1.0.4 NBU client 7.1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bharath Achar | 28 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution I was asked this question today and I do not know the answer. What does Netbackup use to determine what drives are local to the file system for Windows, Unix and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hanskniep | 27 Jan 2015 | 6 comments
summary I have been working with NetBackup since 6.5 as a consultant and from time to time I have seen flat file windows backups fail with 156 errors, which is a snapshot failure. A ...
Blog Entry by GHamilton | 23 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution I am new to Netbackup and I am trying to installl Netbackup master server on a LINUX 32 bit OS. LINUX 32 bit OS is running on  VM workstation. I am trying to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by niknih | 23 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Jan 17, 2015 9:16:49 AM - requesting resource rb0-cif1bk00 Jan 17, 2015 9:16:49 AM - requesting resource cif1bk00.NBU_CLIENT.MAXJOBS.dbr1ww00 Jan 17, 2015 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shekhar D | 21 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Guys, I have confusion about the 5x and 6x NBU. Can any one tell me why we could't run  the hotcatalog backups with normal backup schedule in 5x.  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gurminder singh | 20 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi experts, I have been working on netbackup from three years. Normally when the backup is completed we remove the tapes from library and keep them aside. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Albatross30 | 18 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hello Team , Vault ejecting is not happening , its been waiting like below Jan 18, 2015 1:43:11 PM - requesting resource masterserver.NBVAULT.MAXJOBS Jan ...
Forum Discussion by virankumar | 18 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I am currently stuck with a restoration request for which I could see the directory structure in the backup and restore window but all are empty. Also ...
Forum Discussion by MadhanKumar | 16 Jan 2015 | 8 comments