Video Screencast Help

7.5

Results for 7.5

I need a solution Our organization (Central Bank of Bangladesh)  is a corporate client of Symantec net backup 7.5. Syamnetc offer different courses on different time schedule at ...
Forum Discussion by Tauhid | 18 Feb 2014 | 3 comments
I need a solution Windows Server 2008r2 Master and media servers Netbackup 7.5.0.4 Hi all, I know tuning has been beaten to death on these forums, and I've read other ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Toddman214 | 17 Feb 2014 | 6 comments
I need a solution Hi,. I am using RHEL Master server in two locations, one in London (main DC) and one in Croydon (DR Site) both are running NBU7.5.0.7, the Croydon site has a dual ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kevin Lamb | 17 Feb 2014 | 10 comments
I need a solution Hello   I have the following configuration:   - NetBackup Master 7.5.0.6 on Solaris 10 - NetBackup Client 7.5.0.6 on RHEL 6.2 on some HP clients ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Abdelkrim Rahmania | 17 Feb 2014 | 5 comments
I need a solution Hi All, I am looking to decommission two 5020 appliances from my netbackup environment and wanted to run my steps pass the forum, see if there is anything I have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by daveNBU | 17 Feb 2014 | 1 comment
I need a solution My simple question is that i have this file NetBackup_7.5_LinuxS_x86_64.tar and also downloaded  NB_CLT_7.5.0.5 files but donot have NB_CLT_7.5 Files ...
This issue has been solved
Forum Discussion by inn_kam | 17 Feb 2014 | 3 comments
I need a solution Hi I have a issue i am unable to install the client software which is potgress DB server its showing the errror attached the error log: It pops an error ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pboddeti | 15 Feb 2014 | 2 comments
I need a solution I am new to NetBackup 7.5 having been assigned to take over sys admin duties to an existing HP MSL 4048 tape library.  None of the 48 existing tapes have bar code ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Paul Vanderhoof | 14 Feb 2014 | 5 comments
I need a solution Hi Creating a non-root NDMP user on a NetApp vFiler is fine and works perfectly but when a non-root NDMP user is set-up in the same group and other stuff on the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jim-90 | 14 Feb 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, I has mistakenly migrated accelerator enabled full backup data from puredisk to tape. So differential backup is running as a full backup as per the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anandha Kannan ... | 13 Feb 2014 | 2 comments