Video Screencast Help

7.5

Results for 7.5

I need a solution Hi , I have created log directories on netbackup client machines (unix). Can I control the automatic clean-up of these clients ? Let say after every 7 days , I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ashokk | 16 Dec 2013 | 5 comments
I need a solution Hi, I have big data size 5TB in one folder, for example : /data/big It containts many files and sub-folder. I enabled cross mount point and 5 mpx, but look ...
This issue has been solved
Forum Discussion by santave | 15 Dec 2013 | 6 comments
I need a solution Hello Forum, Need to backup Exchange 2013 archive database having only active copy from Netbackup 7.5.0.6. Client is on W2K12 and Backup Infra on Solaris 10. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NBU2010 | 14 Dec 2013 | 3 comments
I need a solution I haven't had to use REQUIRED_INTERFACE since version 6 days, but I was recently asked if there was a way to redirect backup traffic from a client via a separate ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LT2000 | 13 Dec 2013 | 6 comments
I need a solution Hello Guys... Hello everyone.   I'm preparing my environment to configure the Air I have 2 Master servers in different domains   A: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Juliano Moreira... | 13 Dec 2013 | 3 comments
From SFS Case:  05538286​  (Also see Titan case 413852288, ET2276514 with same issue for same customer NBU 7.0.1)  On Red Hat Linux Media server server customer is trying to set a single port as a target using the command:-- nbhba -modify ...
Idea by deh_911 | 13 Dec 2013 | 0 comments
Copy all the children of the comment that is the source of this new discussion. I need a solution **** Moved to new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by imashu | 13 Dec 2013 | 2 comments
I need a solution Hi everybody, we are facing some problems about vmware backups this is the job details: 12/12/2013 15:13:12 - Info nbjm (pid=4541) starting backup job ...
Forum Discussion by Bendoumah Abdelaaziz | 13 Dec 2013 | 8 comments
I need a solution Hi, We are using SL48 Tape Library with HP Drives nad LTO4 media for taking backup. Whenever we are taking backup on IBM media we are getting slow speed it is ...
Forum Discussion by Mayuri | 12 Dec 2013 | 5 comments
I need a solution Hello Everybody, I am working now on the backups of Sybase databases. I have read the sample sript from netbackup but I would like to ask about two parameters i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by blanco.adalbert... | 12 Dec 2013 | 2 comments