Video Screencast Help

7.5

Results for 7.5

I need a solution We have a daily, weekly,monthly and yearly back up. I know the volume pools but how can i know what tape is written is there is lots of tapes indie the pool? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jan Rustico | 08 Jan 2014 | 7 comments
I need a solution We've had a hard time working with Symantec figuring out how to automate tasks and get consist ant results using the command line tools along with the GUI. ...
Forum Discussion by JohnBeimler | 08 Jan 2014 | 0 comments
I need a solution Hello all, We recently purchased a new server for a hardware refresh of the master server. Our old master server is NetBackup 7.5.0.4 installed on Solaris 10. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ggand | 08 Jan 2014 | 6 comments
I need a solution Hi everyone, I have a backup policy vmware with all my machines. Among them I have a machine running Windows 2000 machine, this machine is giving error 156, error ...
Forum Discussion by Andre_Torres | 08 Jan 2014 | 3 comments
I need a solution Hi everyone, I have five window2008R2 clients which need to be configured to sanclients and backup by LAN-free. when I type the command below,got the error: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by wangyuze_ian | 08 Jan 2014 | 3 comments
I need a solution Hello everybody, I was wondering if it is possible to have a new 64-bit media server working together with an existing 32-bit master server without any problems. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Coos | 08 Jan 2014 | 7 comments
I need a solution We are restoring a 2.5TB RMAN backup to a linux oracle server from tape (its a copy of a copy of a copy), and so far its going pretty well. We have only done this from ...
Forum Discussion by D Thomas | 07 Jan 2014 | 12 comments
I need a solution Do NBU 7.5 version support Snapshots of RHEL 5 ext3 (LVM) filesystems configured on client servers for flashbackups with snapshot type Hitachi_shadowimage and media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Corruptcache | 07 Jan 2014 | 4 comments
I need a solution I have two Windows 2008 R2 clustered servers running NetBackup 7.5.0.7 as a master server. I have 15 LUNs from 3PAR storage as PV on Redhat media server. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by wangyuze_ian | 07 Jan 2014 | 5 comments
I need a solution We are receiving the above 130 error on about 10 of our servers while trying to back them up. The servers are backed up via a VMWare policy type and have previously ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dwilson | 07 Jan 2014 | 14 comments