Video Screencast Help

7.5

Results for 7.5

I need a solution Hi experts,   in our envirnoment we have 6 LTO 4 drives we are planning to add another 6 LTO 5 drives. but we will still be using LTO 4 cartridges (hcart in ...
Forum Discussion by johngavino | 24 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution We have a sever that hosts an app that uses a RAW disk to store data. The standard windows filesystem "all local drives" policy fails as it cannot access the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Guinch | 23 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hello Every body!! Once again I am trying to solve a problem with vmware backup. The enviroment is as follow. The master server is running on Redhat ...
Forum Discussion by blanco.adalbert... | 23 Sep 2014 | 9 comments
I need a solution While upgrading from 7.5.0.6 to 7.6, netbackup setup proceeds till "setting file timestamps" and then it hangs for hours. Any suggestion on how to proceed? ...
Forum Discussion by TG syd | 22 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hello Every body,    I have seen that some times netbackup activity monitor does not show the real progress of backups and restores, are there any way to know ...
Forum Discussion by blanco.adalbert... | 22 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Exchange 2010 sp3 i noticed in my Exchange backup policies, the vendor didn't select the "enable granular recovery" for backup of my mailbox ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rino19ny | 22 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hi Team,   How can we know the backup is running online or offline. In my envirnoment some bkps have policy type is oracle,DB2 and for some pt is standard ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Venki009 | 21 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi again and thank you in advance for your assistance. I have a HP-UX master running 7.5.0.6. The catalog backup is quite large and the client has not been keeping ...
This issue has been solved
Forum Discussion by wojo | 20 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution I just did a fresh NBU 7.5 install for a Master server on RHEL 6.  I'm trying to patch the server to 7.5.0.4 but the tar file appears to be missing a binary file. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RocketBeta | 19 Sep 2014 | 9 comments
I need a solution Our backup is set up to to go to VTL first and then to physical tapes via SLP. Unfortunately the volume pool with 60 day retention on VTL is getting full and we are ...
Forum Discussion by NB-OPS | 19 Sep 2014 | 1 comment