Video Screencast Help

7.5

Results for 7.5

I need a solution bonjour,   j'ai un windows 2008 R2 netbackup 7.5 périphérique de sauvegarde : robot (dell)   le robot ne figure pas dans le device manager ...
Forum Discussion by fouzia | 24 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hello All,   I am looking forward to know if we can back up SQL 2014 Database using Netbackup? Our master is running on 7.5.0.5 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rahul466 | 23 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,   We are running NBU 7.5.0.7 on solaris 5.10,We noticed abnormal behaving for some NBU processes on master server  and running time is changing very ...
Forum Discussion by gaurav_372 | 23 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi Team, I am facing NDMP backup issue with vnxe3150 nas box and my master and media server is Aix 6.1 and Netbackup version is 7.5.0.6 For information : we ...
Forum Discussion by Priyeranjan | 22 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All , I have a NBU environment where I have couple of masters servers . I have configured DD4500 ( Boost ) ( 10GBe + 8GB FC ) on both sites . DD Replication ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Abhijit_Srivastava | 22 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hello Everybody,   We are seeing this all the jobs. I have checked other threads related to same problem but none of them helped. Nothing is moving in the ...
Forum Discussion by tollboy | 22 Aug 2014 | 19 comments
I do not need a solution (just sharing information) hi ,   I was trying to find trace of FT disconnection on client side and finally i was able to find below command which gives ...
Forum Discussion by Sym_2010 | 21 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All, We have a Image on a Media at a different location we moved the Media to another location and imported the image on the New Master Server ...
Forum Discussion by Hannible | 21 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All, NBU  =7.5.0.6  (appliance) Client= Redhat 5.9 i am getting the below error when i am trying to create SRT on my linux server . as i chcked, the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Govarthanagiri | 21 Aug 2014 | 16 comments
I need a solution Hello, I have a Master Server 7.5.0.1 on Linux and Backup Host 7.5.0.1 on Windows and today appears this error when I launch a vmware backup. ERR - Unable to ...
Forum Discussion by Arturo López | 21 Aug 2014 | 12 comments