Video Screencast Help

7.5

Results for 7.5

I need a solution Hi, Need help. PostgreSQL service stopped. When trying to start it says "Windows could not start the PostgreSQL Server 8.3 on Local Computer. Error 1053: The ...
Forum Discussion by rsakimoto | 01 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, I would like a report on all the work into success or failure of Info Last 24 hours  and why I wrote this scrip.  SELECT  id as 'Job ...
Forum Discussion by Lion13 | 01 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Scenario:   NB 7.5.0.7 running on  HP-UX B.11.31  bptm is taking 100% of the processor where doing Distributed Segment Processing (an operation related ...
Forum Discussion by Gonz | 01 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hi Guys, I want to verify that all policy ran, suppose i have 400 monthly backup policy and yesterday monthly backup ran, so, i want to verify that my all ...
Forum Discussion by Abhisheknetbackup | 01 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, We are using Symantec Ops 7.5.0.6 on w2k8 box, now we are upgrading Ops to 7.6.0.2. i just want to know whether any files need to backup to restore the ...
Forum Discussion by john@12 | 31 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, I have installed NBU 7.5 Master & Media Server on single windows 2008 Server. TL is also configured on same server (zonig has been done on san switch). ...
Forum Discussion by Mitesh.Nandu | 30 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I have tar whole of /usr/openv of all Netbackup folders & catalog images etc from my Production Netbackup master Server running Solaris 10). If ...
Forum Discussion by we29125 | 30 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All, I am looking to get my Ops Center Analytics upgraded to v7.5.0.7. Current version is 7.5.0.6. It is installed on one of Media servers on Solaris ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nbu123 | 29 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hello Everybody!! I would like to know if could be posible to run backups as non root on Linux. The enviroment is as follow. The master server is installed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by blanco.adalbert... | 29 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hello All, Some backups are failing with error code 98. I had verfied that all the tape drives on that particular media server are UP. I had checked all ...
Forum Discussion by rahul466 | 29 Aug 2014 | 3 comments