Video Screencast Help

7.5

Results for 7.5

I need a solution Hi,       One Storage unit group is created using three storage units (media manager) 1st media manager storage unit uses shared tape drives from a tape library ...
Forum Discussion by gopi_enovate | 27 Apr 2015 | 18 comments
I need a solution Wondering if anyone can explain this scenario... We are running NB 7.5, on RH Linux media servers, backing up Exchange 2007, using the NB agent. We needed to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LT2013 | 27 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution Hi Everyone, I'm having the exact same issue as reported here: http://www.symantec.com/connect/forums/backup-fail... After writing more than 1TB ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jtetterton | 27 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution Dear Symantec I created a account for read only role, but this account couldn't view access management tab ( including user and User Groups) Could you ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NguyenHung | 26 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Doing this is the same as when you do the upgrade from 7.5 to 7.5.0.7? Any recommendation? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by guillermocba | 24 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution Hi, I have upgraded from Symantec Netbackup 7.6 to Avamar 7.1 Grid without any major problems. However I have some difficulties to parse the pre and post Netbakup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anth105 | 24 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, kindly guide me detailed steps for upgrading from 7.5.0.7 to 7.6 as i check with my fileconnect i could see 7.6.1. so can i upgrade from 7.5.0.7 to 7.6.1? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by paresh rane | 23 Apr 2015 | 7 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi, We are using  AIX 7.1 server and Netbackup 7.5. Only root user has access to Netbackup for backup and recovery. Root umask is ...
Forum Discussion by firdausnashir | 23 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I have some server didn't complete the backup and I receive ''socket write failed  (24)''. If I look inside the log I have this ...
Forum Discussion by RLPicard | 23 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution I had one master server and three media server I had a problem in one of the media server where it wasn't able to control the robot so I deleted all devices ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mahmoud El-Tanbouly | 23 Apr 2015 | 5 comments