Video Screencast Help

7.5

Results for 7.5

I need a solution Below is the logs from the detailed status of job 12/02/2014 08:34:51 - Info nbjm (pid=5922) starting backup job (jobid=20968) for client ossbkupIP, policy ...
Forum Discussion by symsonu | 02 Dec 2014 | 19 comments
I need a solution I have an IBM system (AIX 6.1) that was relocated from another site along with a Quantum PX720 tape library. New hostname and new IP addresses and I have successfully ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RBarnett | 01 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Environment: Master: NetBackup-AIX53 7.5.0.7 Media Server Environment : Mixed (Windows, UNIX, Linux). Mixed Versions as well Ranging from 6.5 to 7.5 ...
Forum Discussion by winter_prince | 28 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Guys Please let me know whether Netbackup 7.5 can put EV10 into backup mode without using power shell script ? If not do I have to use script that called by ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dhananjaya | 27 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, We have the following set-up Master Server - Windows 2008R2 Enterprise NetBackup 7.5.0.6  Mixture of Linux and Windows media servers which run ...
This issue has been solved
Forum Discussion by asru1927 | 27 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hi , I run a backup on server windows 2012 , but it doesn't progress. in the event viewer i see this message : : srmsvc error 8197 i try to run the ...
Forum Discussion by julien17 | 27 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hello Experts! How to run Netbackup Analyzer and Netbackup Deploy Utility? Is it a tool that must be downloaded or is it built-in the netbackup? This is my ...
Forum Discussion by Symantec Man | 26 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All; I have question about bplist output list. What option with bplist to get bplist outlist like this: rw-rw---- oradb     dba          10747904 Nov 07 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by T_N | 26 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hi Guys I have rquirment to configure EV 10 backup to our Netbackup 7.5 Server. EV 10 runs on Windows 2008 R2 Enterprice cluster ( MS Cluster ) and SQL server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dhananjaya | 26 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Hi all, I have this error and it's very strange. The policy worked until two days ago, there have never been any problems and now I get the error 58. There ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Cappino | 26 Nov 2014 | 6 comments