Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

7.5

Results for 7.5

I need a solution 08/25/2014 07:10:49 - Info bpbkar (pid=24182882) Backup started 08/25/2014 07:10:49 - Info bpbrm (pid=10420332) Sending the file list to the client 08/25/2014 ...
Forum Discussion by ajaymcasit@gmail.com | 25 Aug 2014 | 12 comments
I need a solution Hi All,   I am confused about the vmware backup, I wnated to know who can i find if vmware is backing up through VCB or Vspare API. I know the difference about ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gurminder singh | 25 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution NetBackup 7.5.0.3 on Solaris 10 Have an existing Solaris Cluster with several servers, four Oracle DB. All backups run fine, using rman scripts. Policy call ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Genericus | 24 Aug 2014 | 8 comments
  NetBackup Accelerator performance gain between the backups is incredible. o) Accelerator creates synthetic full images identical to traditional NetBackup images.  o) NetBackup Catalog information is identical to traditional full backups.  ...
Article by Andrew2 | 24 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution bonjour,   j'ai un windows 2008 R2 netbackup 7.5 périphérique de sauvegarde : robot (dell)   le robot ne figure pas dans le device manager ...
Forum Discussion by fouzia | 24 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hello All,   I am looking forward to know if we can back up SQL 2014 Database using Netbackup? Our master is running on 7.5.0.5 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rahul466 | 23 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,   We are running NBU 7.5.0.7 on solaris 5.10,We noticed abnormal behaving for some NBU processes on master server  and running time is changing very ...
Forum Discussion by gaurav_372 | 23 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi Team, I am facing NDMP backup issue with vnxe3150 nas box and my master and media server is Aix 6.1 and Netbackup version is 7.5.0.6 For information : we ...
Forum Discussion by Priyeranjan | 22 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All , I have a NBU environment where I have couple of masters servers . I have configured DD4500 ( Boost ) ( 10GBe + 8GB FC ) on both sites . DD Replication ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Abhijit_Srivastava | 22 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hello Everybody,   We are seeing this all the jobs. I have checked other threads related to same problem but none of them helped. Nothing is moving in the ...
Forum Discussion by tollboy | 22 Aug 2014 | 19 comments